Από το «θα» στο «να»

ΣΤΙΣ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ TEDxUTH Larissa

Δημοσίευση: 18 Φεβ 2020 16:14

Ιδέες που αξίζει να διαδοθούν από καταξιωμένους ομιλητές ανά τον κόσμο, σε μια σκηνή με μόνο κόσμημα την παρουσία τους. Τα μηνύματα ποικίλα, ο σκοπός ένας μέσα απ’ αυτά, η ώθηση, η παρακίνηση καθενός από εμάς να ανακαλύψουμε τον εαυτό μας, να φτάσουμε πιο κοντά στις πραγματικές μας επιθυμίες.

Στις μέρες μας ειδικά, τολμούμε λιγότερο και έχουμε περισσότερο ανάγκη από ώθηση για την επίτευξη των στόχων μας, οι οποίοι προϋποθέτουν πρόγραμμα, αποτυχίες, επιμονή και πρώτα απ’ όλα ιδέες.

Σάββατο 7/3 στο Βιόπολις και στο αμφιθέατρο Ιπποκράτης, έρχεται το πρώτο TEDxUTH Larissa υπό την αδειοδότηση της TED και την αιγίδα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Έλα να ακούσεις την εμπειρία της Μαρίνας Χατζοπούλου, του Conor McGann, του Φώτη Φιλιππόπουλου, της Βαλεντίνας Κόρδη, του Αχιλλέα Γραβάνη, του Ελευθέριου Μπέλτσιου, της Lucy Xu, του Κωνσταντίνου Βενετόπουλου, του Ορέστη Ομράν, του Κωνσταντίνου Γιάμαλη, του Ζανέττου Λουκά, της Ελένης Ματράκη, του Βασίλη Γερογιάννη, του Χρήστου Τσαγκάρη και του Δημήτρη Κουτσιουλή για να προβληματιστείς, να εμπνευστείς, να δράσεις και να γεννήσεις και εσύ ιδέες που αξίζει να διαδοθούν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass