ΑΠΟ ΤΟΝ Ι.Ν. ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Ο Παλαιόμυλος υποδέχτηκε την τίμια κάρα της Αγ. Βαρβάρας

Δημοσίευση: 15 Φεβ 2020 16:05

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Με επισημότητα και μεγαλοπρέπεια πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το απόγευμα, η Πανηγυρική Υποδοχή της Τίμιας Κάρας της Αγίας και ενδόξου μεγαλομάρτυρος Αγ. Βαρβάρας, στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στον Παλαιόμυλο Φαρσάλων.


Την Τίμια Κάρα συνόδευσε ο π. Γεώργιος Γραδούλας, εφημέριος στον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως στα Τρίκαλα, όπου φυλάσσεται το ιερό λείψανο. Η υποδοχή της έγινε στη διασταύρωση του δρόμου Λαμίας - Φαρσάλων με τον Σταυρό και στη συνέχεια με πομπή αυτοκινήτων και περιπολικό όχημα του Α.Τ.Φαρσάλων κατευθύνθηκαν προς το χωριό, όπου την περίμενε πλήθος κόσμου, ο εφημέριος του ναού Π. Στυλιανός, ο π. Κώστας Γεωργόπουλος, ο π. Κώστας Πολυμέρου, ο π. Γεώργιος Μακρυγιάννης, ο π. Ιωάννης Δρόσος, ο π. Ευάγγελος Ντούρας και ο αρχιμανδρίτης Τίτος Ζήσης.
Ο εφημέριος του Ιερού Ναού της Παναγίας Επισκέψεως στα Τρίκαλα, όπου φυλάσσεται το ιερό λείψανο, αναφέρθηκε στην ομιλία του, στην ιστορία του λειψάνου, και πώς βρέθηκε να φυλάσσεται στα Τρίκαλα, καθώς επίσης ότι δόθηκε άδεια για τη μετακίνηση από τη Ι.Μ. Τρίκκης και Σταγών, αλλά και την Ι.Μ. Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων. Η Τίμια Κάρα θα παραμείνει στον Ιερό Ναό, μέχρι αύριο Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στις 5 το απόγευμα. Ο Ναός θα είναι ανοιχτός από τις 7 π.μ. μέχρι τις 10 μ.μ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass