ΜΕ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΑ ΚΛΑΔΙΑ ΔΕΝΤΡΩΝ ΣΤΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ

Δρόμος μετ’ εμποδίων στην Τερψιθέα

* Αυξάνεται η επικινδυνότητά του τις βραδινές ώρες

Δημοσίευση: 22 Αυγ 2015 8:23

 

Δρόμος μετ’ εμποδίων, για καλούς οδηγούς και γερά νεύρα, έχει γίνει επαρχιακή οδός σε είσοδο της δημοτικής κοινότητας Τερψιθέας, του Δήμου Λαρισαίων, που κατατάσσεται πλέον σε αυτούς με υψηλό βαθμό επικινδυνότητας για πρόκληση ατυχήματος.

Τα εμπόδια είναι μεγάλα κλαδιά δέντρων, που βρίσκονται κατά μήκος και μέσα σε μια μεγάλη έκταση του οδοστρώματος, τα οποία έχει κλαδέψει από τις δεντροστοιχίες η Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου, αλλά δεν φρόντισε να τα μαζέψει, εδώ και τουλάχιστον είκοσι μέρες, από τότε που ολοκλήρωσε τη φροντίδα των δέντρων, όπως υποστηρίζουν κάτοικοι της Τερψιθέας.

Όσοι δε, διέρχονται καθημερινά από αυτόν τον δρόμο, ισχυρίζονται ότι είναι αναγκασμένοι σε πολλά σημεία του, να περνούν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, για να αποφύγουν τα εμπόδια των ξερών κλαδιών, με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό το ρίσκο που παίρνουν, για την ασφάλειά τους.

Μάλιστα κατά τις βραδινές ώρες, το ρίσκο αυτών των αναγκαστικών ελιγμών των οδηγών, είναι ακόμη μεγαλύτερο και ο εν λόγω δρόμος έχει γίνει ο φόβος τους στις μετακινήσεις τους.

Αρκετοί ισχυρίζονται παράλληλα ότι εξ αιτίας αυτών των εμποδίων, έχουν καταστρέψει τα αυτοκίνητά τους, καθώς πολλές φορές αναγκάστηκαν να «πέσουν» πάνω στα κλαδιά και να γρατζουνιστούν τα οχήματά τους.

Κάποιοι προσπάθησαν να απομακρύνουν ξερά κλαδιά από τον δρόμο, για να κάνουν πιο εύκολη την πρόσβαση, σε μερικά σημεία του, αλλά φυσικά δεν μπορούσαν να καθαρίσουν απ’ αυτά και όλη την έκτασή του.

Κάτοικοι έχουν απευθυνθεί εδώ και μέρες, στην Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Λαρισαίων, καταθέτοντας το πρόβλημα που προκύπτει και ζήτησαν να μεριμνήσει ώστε να μαζευτούν το συντομότερο τα κλαδιά.

Αλλά μέχρι σήμερα είναι ακόμη εκεί...

Λένα Κισσάβου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass