Στην τελική ευθεία για το TEDxUTH

ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΕΣ»

Δημοσίευση: 02 Φεβ 2020 16:00

Στις 7 Μαρτίου 2020 στη Σχολή Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Βιόπολις, αίθουσα Ιπποκράτης) θα διεξαχθεί το πρώτο TEDxUTH Larissa και οι «Κουκουβάγιες» το στηρίζουν!

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Κουκουβάγιες» δημιουργήθηκε το 2018 και ασχολείται με τον πολιτισμό με την ευρεία έννοια. Στο πλαίσιο του Συλλόγου έχουν δημιουργηθεί τμήματα πολεμικών τεχνών και αθλημάτων κίνησης, τμήματα τραγουδιού και μουσικών οργάνων, θεατρικές ομάδες, ομάδες κινηματογράφου και φωτογραφίας καθώς και ομάδες παιχνιδιών στρατηγικής και παιχνιδιών ρόλων.

Οι «Κουκουβάγιες» έχουν λάβει μέρος και σε Φεστιβάλ, όπως τα LA Comics Festival και Larisa Youth Festival, στην πόλη της Λάρισας, παρουσιάζοντας δρώμενα σχετικά με πολεμικές τέχνες και επιτραπέζια παιχνίδια ρόλων καθώς και στο ΦantastiCon, στην Αθήνα, παρουσιάζοντας μουσικό πρόγραμμα. Αυτόν τον καιρό οι «Κουκουβάγιες» ετοιμάζονται να στηρίξουν το TEDxUTH Larissa 2020 δημιουργώντας δραστηριότητες που θα βοηθήσουν τους εθελοντές του TEDxUTH Larissa να γίνουν μια ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης.

Εμπνεύστρια και συντονίστρια του Συλλόγου είναι η παιδαγωγός και πρωταθλήτρια πολεμικών τεχνών Ιωάννα Γεωργακοπούλου. Πρόεδρος είναι ο τενόρος και παραμυθάς Ζήσης Αποστολίδης. Ο Σύλλογος στεγάζεται στην οδό Νιρβάνα 19.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass