Εργα αγροτικής οδοποιίας στον Δήμο Ελασσόνας

ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ 94.343 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 9 ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ

Δημοσίευση: 29 Ιαν 2020 15:52

Εργασίες αποκατάστασης της αγροτικής οδοποιίας ξεκίνησαν ήδη από τον περασμένο Νοέμβριο από τον Δήμο Ελασσόνας, οι οποίες και θα ολοκληρωθούν στα μέσα Φεβρουαρίου του 2020. Συνεργεία ελέγχουν καθημερινά και δρομολογούν εργασίες σε όλο το οδικό δίκτυο του δήμου.

Η καθημερινότητα των κτηνοτρόφων και των αγροτών αποτελούν πρώτη προτεραιότητα για τη νέα δημοτική αρχή, με τη Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης, Αρδευτικών Δικτύων και Αγροτικής Οδοποιίας και τον υπεύθυνο αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων και Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Ι. Δραγατσίκη να επιβλέπουν τις εργασίες αποκατάστασης στους αγροτικούς δρόμους σε όλες τις δημοτικές ενότητες.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Ελασσόνας διέθεσε για εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης αγροτικής οδοποιίας τα παρακάτω ποσά ανά δημοτική ενότητα: Αντιχασίων 11.461,76 ευρώ, Σαρανταπόρου 11.447,68 ευρώ, Ελασσόνας 13.927,68 ευρώ, Ολύμπου 11.958,56 ευρώ, Ποταμιάς 15.921,60 ευρώ, Τσαριτσάνης 9.314,88 ευρώ, Βερδικούσιας 9.453,76 ευρώ, Λιβαδίου 9.920,00 ευρώ, Καρυάς 12.896,00 ευρώ (συνολικά 94.343,36 ευρώ).

Ο κ. Δραγατσίκης δήλωσε: «Από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων μας, προτεραιότητα του Δημάρχου ήταν η εξυπηρέτηση του πολίτη και δη των κτηνοτρόφων και αγροτών, καθώς θεωρήθηκε αναγκαίο να γίνει η αποκατάσταση της αγροτικής οδοποιίας, η οποία εξυπηρετεί καθημερινά αυτούς τους ανθρώπους. Οι εργασίες έχουν ξεκινήσει και σύντομα μετά το πέρας των χειμερινών μηνών θα προχωρήσουμε και σε ισοπέδωση και αμμοχαλικόστρωση αυτών, καθώς ξεκινάει και η καλλιεργητική περίοδος. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για την πορεία των εργασιών, οι οποίες θεωρούμε ότι θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου. Μένουμε πιστοί σ’ αυτά που υποσχεθήκαμε προεκλογικά στους πολίτες».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass