ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Πέθανε ο επιχειρηματίας Γ. Κουτλής

Δημοσίευση: 18 Αυγ 2015 23:35

 

Απεβίωσε και κηδεύεται σήμερα στην Αθήνα, όπου διέμενε και δραστηριοποιείτο από το 1970 επιχειρηματικά, ο συμπολίτης μας Γεώργιος Δ. Κουτλής. Πρόκειται για έναν από τους πλέον σημαίνοντες βιομηχάνους της χώρας, για έναν αυτοδημιούργητο επιχειρηματία που ξεκίνησε φτωχό παιδί από τη Λάρισα κι έφτιαξε μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες παραγωγής βερνικιών και χρωμάτων, την «ER-LAC», κατακτώντας την ελληνική και ξένη αγορά. Η εταιρία ιδρύθηκε το 1965 με έδρα τη Λάρισα και το 1970 μεταφέρθηκε στη Ν. Κηφησιά.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα το απόγευμα στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου στην Κηφισιά. Ο Γ. Κουτλής, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην Αθηναϊκή κοινωνία και στην κοινότητα των Λαρισαίων της πρωτεύουσας και όπως λέει ο πολύ καλός του φίλος Γιάννος Γραμματίδης, «ήταν ένας αγωνιστής της επιχειρηματικότητας και της ζωής. Ήταν τίμιος, είχε αρχές, αξίες και όραμα, ήταν αγαπητός και γενναιόδωρος με τους ανθρώπους και τους συνεργάτες του. Τέτοιες αρχές εμφύσησε και στην οικογένειά του, στην γυναίκα του Ουρανία, στις δύο κόρες του Γεωργία και Χαρά και στα εγγόνια του. Μαζί τους στο σπίτι, μαζί τους και στη δουλειά. Δεν του άρεσε να εξαρτάται, δεν του άρεσε να χρωστάει. Ήταν όμως μεγαλόκαρδος κι ανεκτικός σε αυτούς που του χρωστούσαν. Με την εμπειρία και το πείσμα του, έσβησε «πυρκαγιές» και άντεξε την οικονομική κρίση, αφήνοντας πίσω μια αξιόλογη οικογένεια και μια υγιή επιχείρηση».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass