Στον Σύλλογο Κρανιωτών Λάρισας ο δήμαρχος Ελασσόνας Ν. Γάτσας

ΠΑΡΕΣΤΗ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Δημοσίευση: 29 Δεκ 2019 15:26

Στο τριήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων του Συλλόγου Κρανιωτών Λάρισας και περιχώρων «Η Ξηροκρανιά» παρευρέθηκε ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας στο εντευκτήριο του συλλόγου στη Λάρισα.

Οι εκδηλώσεις περιλάμβαναν παρουσιάσεις βιβλίων Κρανιωτών συγγραφέων, εκθέσεις ζωγραφικής, γλυπτικής και χειροτεχνίας από Κρανιώτες δημιουργούς και καλλιτέχνες.

Ο δήμαρχος Ελασσόνας είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί και να δει τα εκθέματα από τον πρόεδρο κ. Λάμπρο Γκουνέλα και το Δ.Σ. του συλλόγου, καθώς και να παρακολουθήσει τα χορωδιακά και χορευτικά τμήματα του συλλόγου.

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος τόνισε: «Ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση που μου κάνατε και μου δόθηκε η δυνατότητα να βρεθώ στον χώρο του συλλόγου σας και να παρακολουθήσω από κοντά τις πολιτιστικές δράσεις σας. Ο σύλλογός σας πραγματικά έχει επιδείξει πλούσιο έργο εδώ και πολλά χρόνια. Είμαι πεπεισμένος ότι θα ακολουθήσουν και άλλες. Η αγάπη σας για την παράδοση και για τον τόπο μας αποτυπώνεται σε όλες αυτές τις δράσεις».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass