Συγκέντρωση των αποφοίτων μαθητών του Β' Γυμνασίου Λάρισας του έτους 1956

Δημοσίευση: 24 Οκτ 2019 15:44
Οι απόφοιτοι της όγδοης τάξης του Β΄ Γυμνασίου Λάρισας, στην αποχαιρετιστήρια φωτογραφία, μαζί με τους καθηγητές τους, στο ιστορικό πλατύσκαλο του μοναδικού τότε στη Λάρισα κτιρίου του Γυμνασίου. Ιούνιος 1956 Οι απόφοιτοι της όγδοης τάξης του Β΄ Γυμνασίου Λάρισας, στην αποχαιρετιστήρια φωτογραφία, μαζί με τους καθηγητές τους, στο ιστορικό πλατύσκαλο του μοναδικού τότε στη Λάρισα κτιρίου του Γυμνασίου. Ιούνιος 1956

Σήμερα Πέμπτη 24 Οκτωβρίου, οι απόφοιτοι μαθητές του Β΄ Γυμνασίου Λάρισας του έτους 1956 αποφάσισαν να συγκεντρωθούν για πρώτη φορά έπειτα από 63 ολόκληρα χρόνια.

Θα παρευρεθούν όσοι παραμένουν ακόμα ζωηροί, ενώ θα απουσιάζουν εκείνοι οι οποίοι έφυγαν (και είναι πολλοί), εκείνοι οι οποίοι για λόγους υγείας δεν μπορούν να παρευρεθούν και μερικοί που βρίσκονται στο εξωτερικό. Η συγκέντρωση αυτή, όπως είναι φυσικό, θα ανασύρει μνήμες και θα δώσει την ευκαιρία να βρεθούν, αγνώριστοι πλέον, οι παλιοί συμμαθητές για να αναπολήσουν ευχάριστες μαθητικές στιγμές, με επίκεντρο όπως πάντα τους καθηγητές και τα ευτράπελα που οι πιο ζωηροί από τους μαθητές σχεδίαζαν.

Η συγκέντρωση θα ξεκινήσει στις 11.00 από τον ιερό ναό του Αγ. Αχιλλίου, όπου θα ψαλεί τρισάγιο στη μνήμη των συμμαθητών που χάθηκαν και θα ακολουθήσει το γεύμα της επανασύνδεσής τους σε κέντρο του Λόφου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass