ΣΤΙΣ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Δεκάχρονος καραγκιοζοπαίχτης οργανώνει παράσταση

Δημοσίευση: 08 Αυγ 2015 7:41

Ο ταλαντούχος 10χρονος καραγκιοζοπαίχτης Κωνσταντίνος Καραπόκης, που μένει στην Τερψιθέα Λάρισας, ετοιμάζεται να παρουσιάσει μια κωμωδία, που την προετοίμασε με μεγάλη αγάπη και ενθουσιασμό. Πρόκειται για την παράσταση "Ο Καραγκιόζης γραμματικός", μια διαχρονική ιστορία, η οποία θα παρουσιαστεί στο χωριό του πατέρα του, στην Άκρη Ελασσόνας, ή αλλιώς "Μπισιρτσιά", (950 μ. υψόμετρο). Με αφορμή το καλοκαιρινό αντάμωμα που θα γίνει στις 13 Αυγούστου, ο Κωνσταντίνος θα ανοίξει τις εκδηλώσεις του χωριού την Τετάρτη 12 Αυγούστου, το βραδάκι, στην πλατεία του χωριού. Σ’ ένα καταπράσινο χωριό που ανατολικά βλέπει τον Όλυμπο και τον κάμπο της Ελασσόνας, δυτικά την Πίνδο, βόρεια την Κοζάνη, και τη λίμνη του Πολύφυτου, ενώ ανήκει στη Δημοτική Ενότητα Αντιχασίων του Δήμου Ελασσόνας.

Όπως λέει ο Κωνσταντίνος «σ' ένα τέτοιο μέρος θα άρεσε στον Καραγκιόζη να περιπλανηθεί, κοντά στην αγνή φύση και στους φιλόξενους ανθρώπους, αφού είναι ο εκπρόσωπος της λαϊκής ψυχής, των λαϊκών επιθυμιών και πόθων. Ο εκφραστής των μαρτυρίων του κοσμάκη και των βασανισμένων προσπαθειών του "να τα βγάλει πέρα". Είναι ο ήρωας που με μεγάλη δύναμη και ευρηματικό μυαλό παραμένει όρθιος και αξιοπρεπής σαν γνήσιος Έλληνας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass