ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΝΤΑΝΙΕΛ

27χρονη γυναίκα παρουσιάσθηκε αυτοβούλως

Δημοσίευση: 03 Αυγ 2015 0:50

Μια 27χρονη γυναίκα, υπήκοος Αλβανίας, παρουσιάσθηκε αυτοβούλως, χθες το απόγευμα, στη Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας εκδηλώνοντας την επιθυμία της να καταθέσει πληροφορίες για τη δολοφονία του 21χρονου Ντανιέλ, τα ξημερώματα της Παρασκευής 26 Ιουνίου στο εξωκλήσι των Αγ. Αναργύρων Αγιάς.

Η 27χρονη είναι η σύζυγος του 31χρονου υπηκόου Αλβανίας σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από τις δικαστικές αρχές μετά την έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ως βασικού υπόπτου για τη δολοφονία του νεαρού που εργαζόταν σε ψαροταβέρνα στη Σωτηρίτσα. Η 27χρονη εκτιμάται πως απευθύνθηκε στην ΕΛ.ΑΣ. υπό το βάρος της συναισθηματικής φόρτισης αφού, σύμφωνα με πληροφορίες της "ΕτΔ", από τα όσα είπε χθες στους αστυνομικούς, δεν φαινόταν να γνώριζε στοιχεία που θα συνέβαλλαν στην περαιτέρω έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. στην οποία είναι ήδη γνωστό άλλωστε πως, η 27χρονη, το χρονικό διάστημα που τελέσθηκε το έγκλημα, βρισκόταν στην Αλβανία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass