ΣΚΗΝΙΚΟ ΓΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ

Διπλοουρές στη διασταύρωση προς Αγιά

Δημοσίευση: 01 Αυγ 2015 7:51

 

Ειδικά τα Σαββατοκύριακα γίνεται «το σώσε!» Αλλά και τις καθημερινές του καλοκαιριού, όπως αυτό το διάστημα. Στη διασταύρωση της παλιάς οδού Λάρισας- Βόλου, στη Γαλήνη, εκεί, που ο δρόμος αριστερά στρίβει για τα παράλια της περιοχής Αγιάς. Μαζί με τη διασταύρωση Στομίου, στην κοιλάδα των Τεμπών, αποτελούν τις δύο κύριες προσβάσεις του ν. Λάρισας, προς τα παράλιά του.

Στα φανάρια όμως στη Γαλήνη, συμβαίνει κάτι επικίνδυνο. Πολλά αυτοκίνητα, όπως έρχονται από Λάρισα, για να στρίψουν αριστερά προς Αγιά, σχηματίζουν διπλή ουρά. Αυτό γίνεται βέβαια, για να προλάβουν τους χρόνους στα φανάρια και να μην περιμένουν ώρα, στη μονή ουρά, που είναι η κανονική. Δημιουργείται όμως ο εξής μεγάλος κίνδυνος: τα αυτοκίνητα, που είναι κανονικά στη μία και μοναδική λωρίδα αριστερά, δέχονται την «πίεση» των αυτοκινήτων, που έρχονται παράνομα από τη δεξιά πλευρά τους και από φόβο να μην συγκρουστούν, μπαίνουν πολλές φορές πιο αριστερά, στο ρεύμα που έρχεται από Αγιά! Τέτοιες στιγμές κατέγραψαν στην «Ε» οδηγοί, που ζητούν, κάπως να επιτηρείται η διασταύρωση, τα Σαββατοκύριακα τουλάχιστον, πριν γίνουν ατυχήματα… Αλλά κι από την αντίθετη κατεύθυνση, στην ίδια διασταύρωση, δημιουργούνται θέματα με διπλοουρές, μερικές φορές και γενικά η διασταύρωση γίνεται αρκετά επικίνδυνη, από συμπεριφορές οδηγών, για να γλιτώσουν το «κόκκινο» στα τρία συνεχόμενα φανάρια, που υπάρχουν στην περιοχή.

Ε. Ρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass