ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ

Καταζητείται 31χρονος για τη δολοφονία του Ντανιέλ

Εργαζόταν στη Λάρισα ως οικοδόμος και μέχρι πρότινος κατοικούσε σε χωριό του δήμου Κιλελέρ, αφού ένα 24ωρο μετά το φονικό διέφυγε στην Αλβανία

Δημοσίευση: 31 Ιουλ 2015 8:52

Ένταλμα σύλληψης σε βάρος 31χρονου υπηκόου Αλβανίας που φέρεται να εμπλέκεται στη δολοφονία του 21χρονου Ντανιέλ εξέδωσε χθες ο Ανακριτής Λάρισας. Το ένταλμα εκδόθηκε μετά την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας που αναζητεί πλέον τον 31χρονο, ως βασικό ύποπτο για τη δολοφονία του νεαρού αλλοδαπού, τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής στο εξωκκλήσι των Αγ. Αναργύρων Αγιάς.

Ο 31χρονος αλλοδαπός, που εργαζόταν στη Λάρισα ως οικοδόμος και μέχρι πρότινος κατοικούσε σε χωριό του δήμου Κιλελέρ, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έχει ήδη εγκαταλείψει τη χώρα ένα 24ωρο μετά τη δολοφονία του άτυχου νέου και, πλέον θα ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με άλλες πηγές εδώ και ένα μήνα περίπου έχει εγκαταλείψει την Ελλάδα και η 25χρονη σύζυγος του 31χρονου καταζητούμενου που είναι πατέρας τριών παιδιών.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας εξετάζοντας μαρτυρίες και κυρίως, εντοπίζοντας πειστήρια και στον τόπο του εγκλήματος οδηγήθηκαν στο συμπέρασμα της εμπλοκής του 31χρονου που και στο παρελθόν έχει συλληφθεί για παράνομη μεταφορά ομοεθνών του στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις αστυνομικών το κίνητρο της ιδιαίτερα βίαιης δολοφονίας του 21χρονου, φαίνεται πως είναι η εκδίκηση. Αλλά τόσο το κίνητρο, όσο ο αριθμός των τυχόν συνεργατών του 31χρονου όπως και το φονικό «όπλο» που δεν έχει εντοπισθεί ακόμη και με το οποίο τελέσθηκε το έγκλημα, είναι ερωτήματα που θα απαντηθούν εν καιρώ, από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ.

ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ

Μετά και την έκδοση του εντάλματος από την ΕΛ.ΑΣ. ανακοινώθηκε χθες ότι «εξιχνιάστηκε έπειτα από ενδελεχή και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας η υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος του 21χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας.

Για την εξιχνίαση του εγκλήματος προηγήθηκε συστηματική διερεύνηση της υπόθεσης, στο πλαίσιο της οποίας αξιολογήθηκαν και αξιοποιήθηκαν όλα τα στοιχεία, τα δεδομένα και τα ευρήματα, που ανέκυπταν από την εξέλιξη και την πρόοδο των ερευνών.

Όπως διακριβώθηκε, δράστης της ανθρωποκτονίας είναι ένας 31χρονος ομοεθνής του 21χρονου, σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από τον Ανακριτή Λάρισας, ενώ παράλληλα διενεργούνται εκτεταμένες αναζητήσεις για τον εντοπισμό του» καταλήγει η ανακοίνωση.

Όπως είναι γνωστό ο 21χρονος Ντανιέλ, τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής και αφού σχόλασε από ψαροταβέρνα της Σωτηρίτσας όπου εργαζόταν, οδηγήθηκε στο εξωκλήσι των Αγίων Αναργύρων Αγιάς. Εκεί, σε έναν αδιέξοδο αγροτικό δρόμο έχασε τη ζωή του μετά από ξυλοδαρμό αφού, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, έφερε πολλά κατάγματα στο κεφάλι αλλά και σε άλλα μέρη του σώματός του.

Η βιαιότητα του δράστη ή των δραστών συνεχίσθηκε και μετά τον θάνατο του 21χρονου, που νεκρό τον έσυραν σε γειτονικό ρέμα όπου περιέλουσαν τη σορό με εύφλεκτο υλικό και στη συνέχεια την πυρπόλησαν.

Πέρα από τον εντοπισμό του δράστη η έρευνα των αστυνομικών εστιάζεται επίσης και στον εντοπισμό του «μέσου τέλεσης» του φονικού καθώς στο κρανίο του 21χρονου βρέθηκαν δυο οπές.

Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass