Συναντήσεις υποψήφιων βουλευτών του ΚΚΕ

Δημοσίευση: 02 Ιουλ 2019 18:24

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών – Γυναικών (Κ23), που διεξήχθη στο Στάδιο Αλκαζάρ, παρευρέθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ, Γκιόργκι Πομάσκι Επικρατείας, Κρίκης Πέτρος Λάρισας και Καΐκης Γιώργος Τρικάλων.

*Συνάντηση με τους εργαζόμενους του ΕΑΚΛ και τον διευθυντή Δ. Μακρίδη είχε αντιπροσωπεία του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, με επικεφαλής τον βουλευτή του κόμματος και εκ νέου υποψήφιο Λαμπρούλη Γιώργο και τους Πέτρο Κρίκη επίσης υποψήφιο βουλευτή, και από την ΚΝΕ τους Αποστολάρα Γιώργο και Τακούδη Δημοσθένη. Από τη συνάντηση σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος αναδείχθηκαν για ακόμα μία φορά τα τεράστια προβλήματα υποστελέχωσης και υποχρηματοδότησης που αντιμετωπίζουν τα τελευταία χρόνια οι εθνικές αθλητικές εγκαταστάσεις, εξαιτίας της εγκατάλειψης και της υποβάθμισης από τις εκάστοτε κυβερνήσεις. Αναδείχθηκαν για άλλη μια φορά οι συνέπειες από τη σκανδαλώδη παραχώρηση του φιλέτου των 143,5 στρεμμάτων στον ιδιώτη στη Νεάπολη για την κατασκευή του ιδιωτικού γηπέδου, όπου το τελευταίο διάστημα η διοίκηση της «γήπεδο Α.Ε.» έχει περιφράξει τον κοινόχρηστο χώρο όπισθεν του Κλειστού της Νεάπολης, αποκλείοντας την πρόσβαση από τις συγκεκριμένες θύρες. Επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά πως όχι μόνο η ΑΕΛ δεν έχει δικό της γήπεδο για να παίζει, αλλά επιπλέον ο ιδιώτης προχωράει με βάση τη σύμβαση παραχώρησης που υπέγραψαν και ψήφισαν η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και πρώην στελέχη του που μετακόμισαν στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως και όλοι οι τοπικοί βουλευτές αυτών των κομμάτων πλην φυσικά ΚΚΕ. * Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΣΚΑΘ Δημήτρη Ντούγκο είχε αντιπροσωπεία του ΚΚΕ και της ΚΝΕ αποτελούμενη από τον υποψήφιο βουλευτή Λάρισας Κρίκη Πέτρο και τον Δ. Τακούδη. Από τη συζήτηση αναδείχθηκαν τα σοβαρά προβλήματα λειτουργίας που αντιμετωπίζει ο σωματειακός αθλητισμός λόγω της συστηματικής υποχρηματοδότησης από τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, όπως και οι σημαντικές δυσκολίες των αθλούμενων και των οικογενειών τους να ανταποκριθούν σε ένα επιπλέον χαράτσι για να έχουν πρόσβαση στον αθλητισμό. Ενώ ταυτόχρονα έχουν να αντιμετωπίσουν και έναν επιπλέον βραχνά, τον Δήμο Λάρισας, ο οποίος επιβαρύνει σημαντικά τα σωματεία ζητώντας να καταβάλουν κάθε χρόνο αντίτιμο για τη χρήση των γηπέδων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass