«Αυτοδυναμία σημαίνει μεγαλύτερη μείωση τελών και περισσότερα τα έργα»

- Ο Θ. ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΧΘΕΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΧΑΛΚΗ * ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΧΑΛΚΗΣ – ΑΡΜΕΝΙΟΥ

Δημοσίευση: 25 Μαϊ 2019 16:09

«Όσο μεγαλύτερο είναι το ποσοστό του ενωτικού συνδυασμού μας «Νέο Κιλελέρ», όσο ισχυρότερη είναι η αυτοδυναμία, όσο πιο συμπαγής η δημοτική ομάδα της πλειοψηφίας, τόσο μεγαλύτερο πολιτικό κεφάλαιο, τόσο μεγαλύτερη διαπραγματευτική δυνατότητα και τόσο μεγαλύτερα περιθώρια κινήσεων πρόκειται να έχουμε ως δημοτική αρχή τη νέα 4ετία.

Στην πράξη, αυτό σημαίνει για όλους τους δημότες μεγαλύτερες μειώσεις τελών, περισσότερα έργα, περισσότερες και πιο αναβαθμισμένες υπηρεσίες».

Αυτό ήταν το μήνυμα του δημάρχου και εκ νέου υποψήφιου κ. Θανάση Νασιακόπουλου, ολοκληρώνοντας χθες την προεκλογική του εκστρατεία, με μια εντυπωσιακή σε όγκο και παλμό συγκέντρωση στην πλατεία της Χάλκης. «Μια συγκέντρωση - πραγματική γιορτή της Δημοκρατίας με παρούσα σύσσωμη την τοπική κοινωνία, μια συγκέντρωση η οποία περισσότερο μοιάζει με την πρώτη λαϊκή συνέλευση της νέας 4ετίας παρά με την τελευταία συγκέντρωση της προεκλογικής περιόδου», όπως παρατήρησε καταχειροκροτούμενος.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Νέο Κιλελέρ» ανέδειξε την αξία κάθε ψήφου τονίζοντας «κάθε ψήφος είναι αναγκαία στη νέα 4ετία, είναι αναντικατάστατη», ενώ απευθύνθηκε ειδικά στους συγγενείς και φίλους υποψηφίων, σε άλλους συνδυασμούς λέγοντας:

«Έρχονται πολλοί και μου λένε ότι είναι σε δίλημμα καθώς από τη μία υπάρχει φιλική ή συγγενική σχέση, από την άλλη, όμως, εμπιστεύονται και προτιμούν ως δήμαρχο και θέλουν να ψηφίσουν τον Θανάση Νασιακόπουλο.

Σέβομαι και κατανοώ απόλυτα τις ανθρώπινες σχέσεις. Γνωρίζοντας ότι απευθύνομαι σε ανθρώπους νοικοκύρηδες και συνετούς και με δεδομένο ότι ο εκλογικός νόμος έχει αλλάξει και οι έδρες του Δημοτικού Συμβουλίου κατανέμονται σε μία και μόνη ψηφοφορία την πρώτη Κυριακή, σας προτρέπω: Ψηφίστε με σκεπτικό ότι από τη δική σας και μόνο τη δική σας ψήφο κρίνεται το αποτέλεσμα των εκλογών, κρίνεται η πορεία του Δήμου μας την επόμενη 4ετία. Σκεφτείτε ότι οι εκλογές διαρκούν μία ημέρα, το αποτέλεσμα της ψήφου παράγει, όμως, αποτέλεσμα για μια ολόκληρη 4ετία».

Για «επίθεση λάσπης» κατήγγειλε συνυποψήφιό του, σχολιάζοντας: «Με τη λασπολογία επιχειρεί να μειώσει το διαρκές φυλλορρόημα του συνδυασμού του και να διαχειριστεί από τώρα την έντονη αμφισβήτηση που δέχεται στο εσωτερικό της παράταξής του και η οποία θα κλιμακωθεί από το βράδυ της Κυριακής».

Ο κ. Νασιακόπουλος αναφέρθηκε στα έργα που η δημοτική αρχή έκανε στη Χάλκη στη θητεία της και για τη νέα 4ετία ανήγγειλε τη σύνδεση της Χάλκης με το δίκτυο φυσικού αερίου, την ασφαλτόστρωση του δρόμου Χάλκης – Αρμενίου κατά μήκος των γραμμών του ΟΣΕ (παράλληλου της Βόλου), την ασφαλτόστρωση των δρόμων Χάλκης – Μελίας και Χάλκης – Προδρόμου, ασφαλτοστρώσεις στο εσωτερικό της Χάλκης, αξιοποίηση του Άλσους, εμπλουτισμός του υπόγειου υδροφόρου ορίζοντα, νέες ασφαλτοστρώσεις και επέκταση του ηλεκτροφωτισμού και του πρασίνου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass