«Δήμαρχος επιλογή των πολιτών ή των κομμάτων;»

ΤΟΝΙΣΕ Ο ΘΑΝ. ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟ

Δημοσίευση: 21 Μαϊ 2019 15:44

Προάγγελο νίκης, ισχυρής αυτοδυναμίας, χαρακτήρισε την ογκώδη συγκέντρωση στον Πλατύκαμπο, «που ξεπέρασε κάθε προσδοκία», όπως χαρακτηριστικά είπε, ο δήμαρχος Κιλελέρ και εκ νέου υποψήφιος κ. Θανάσης Νασιακόπουλος.

Θέτοντας το διακύβευμα των εκλογών υποστήριξε ότι «σ’ αυτές τις εκλογές αναμετρώνται δύο διαφορετικές αντιλήψεις, για το μέλλον του δήμου και του τόπου μας.

Αν θέλετε υποψήφιο δήμαρχο που να τον επέλεξαν οι βουλευτές και οι νομαρχιακές επιτροπές των – όποιων – κομμάτων, κι ο οποίος να λογοδοτεί στα κόμματα, έχετε επιλογές.

Αν θέλετε δήμαρχο που να προέρχεται από την τοπική κοινωνία και να δίνει αναφορά μόνο σ’ αυτή, τότε έχετε μία και μόνη επιλογή: τον ενωτικό συνδυασμό μας Νέο Κιλελέρ!

Παρουσιάζοντας το έργο που έχει γίνει στην πρώτη θητεία της δημοτικής αρχής, ο κ. Αθ. Νασιακόπουλος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο Κέντρο Κοινότητας, που με έδρα τον Πλατύκαμπο καλύπτει το σύνολο του Δήμου σημειώνοντας τα εξής:

«Οι άνεργοι, οι άποροι και γενικότερα οι ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, έχουν ήδη καταγραφεί από το Κέντρο Κοινότητας, το οποίο πρώτος στον Ν. Λάρισας, έθεσε σε λειτουργία ο Δήμος Κιλελέρ και λειτουργεί υποδειγματικά.

Έχουμε έρθει σε επαφή με τον Σύνδεσμο Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και το Επιμελητήριο καθώς και με τις επιχειρήσεις της περιοχής μας, να προτιμούν ανέργους από τον Δήμο μας στις καινούργιες προσλήψεις τους».

Ο κ. Νασιακόπουλος αναφέρθηκε και στον μετεωρολογικό σταθμό που λειτουργεί επί 1,5 χρόνο στον Πλατύκαμπο για ν’ αναδείξει, όπως είπε, «το μέγεθος του λαϊκισμού και της άγνοιας που χαρακτηρίζουν συγκεκριμένο κομματικό υποψήφιο, ο οποίος τάζει μετεωρολογικό σταθμό που είναι ήδη σε λειτουργία».

Για τον Πλατύκαμπο, ο κ. Νασιακόπουλος δεσμεύθηκε τα παρακάτω: «Ανακατασκευή των αποθηκών και λειτουργία τους ως νέο τοπικό Δημαρχείο (έχει δρομολογηθεί),ολοκλήρωση του περιφερειακού δρόμου Πλατυκάμπου και ασφαλτοστρώσεις δρόμων όπου κριθεί απαραίτητο, ασφαλτόστρωση του παράλληλου δρόμου της οδού Βόλου για να διευκολυνθεί η πρόσβαση στις τοπικές επιχειρήσεις, κατασκευή πεζοδρομίων στη δυτική είσοδο (από Αγιάς έως πλατεία), ολοκλήρωση συντήρησης και νέες παρεμβάσεις στο αποχετευτικό δίκτυο ομβρίων υδάτων, αναβάθμιση του Φεστιβάλ Σκόρδου σε θεσμό πανελλήνιας εμβέλειας, παραχώρηση χώρου στον δραστήριο Σύλλογο Γυναικών Πλατυκάμπου, κατασκευή νέου παιδικού σταθμού, επέκταση Δημοτικού Σχολείου (έχει ληφθεί έγκριση από το Υπουργείο Παιδείας), υπογειοποίηση κάδων στο κέντρο του Πλατυκάμπου, δημιουργία πράσινου σημείου, μετατροπή του ιατρείου σε πολυιατρείο σε συνεργασία με την 5η ΥΠΕ, ολοκλήρωση ΣΧΟΑΠ Πλατυκάμπου, επέκταση ηλεκτροφωτισμού - πρασίνου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass