Εχουν γίνει αρκετά, μπορούν όμως να γίνουν περισσότερα

Τόνισε ο Κώστας Κολλάτος σε συγκέντρωση του συνδυασμού στο Χειμάδι Νέσσωνος

Δημοσίευση: 13 Μαϊ 2019 19:23

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Στο Χειμάδι της Δημοτικής Ενότητας Νέσσωνος του Δήμου Τεμπών μίλησε ο δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος.

Ο κ. Κολλάτος έκανε αρχικά μια πολιτική τοποθέτηση για την Τ. Α. σημειώνοντας ότι: «Στις προθέσεις μας ήταν, είναι και θα είναι η λειτουργία ενός δήμου χωρίς αντιπαλότητες, περιθωριοποιήσεις. Ενός δήμου κοινωνικά δίκαιου, με ευαισθησία στα προβλήματα της καθημερινότητας, με υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για τον κάθε δημότη. Στις σκέψεις μας παραμένει περισσότερο από ποτέ η αταλάντευτη απόφασή μας για υπέρβαση μικροπολιτικών – μικροκομματικών αγκυλώσεων, δίνοντας πρωτοβουλία σε όλες τις υγιείς δυνάμεις του τόπου μας να εκφραστούν και να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις μιας βιώσιμης ανάπτυξης για ολόκληρο τον Δήμο Τεμπών». Για το θέμα των αμυγδαλοπαραγωγών τόνισε: «Σε ό,τι αφορά στην απώλεια εισοδήματος του 2017 είμαστε εν αναμονή του ΦΕΚ και της διαδικασίας αποπληρωμής εντός του 2019, ενώ μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τη γνωμοδότηση του καθηγητή δενδροκομίας και μετεωρολόγου αναμένεται η αποπληρωμή τους μέσω ΕΛΓΑ». Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα χρόνια που προηγήθηκαν και σε μια σειρά έργων ιδιαιτέρως σημαντικών για την περιοχή, όπως είναι: - Η αντικατάσταση κουφωμάτων και στέγης στο παλιό κτίριο (σχολείο), με προϋπολογισμό 7.278 ευρώ. -Η τοποθέτηση κεντρικής θέρμανσης στο παλιό κτίριο (σχολείο) με προϋπολογισμό 4.500 ευρώ. - Η επέκταση φωτισμού (πυλώνες προβολέων) στο αθλητικό κέντρο, με προϋπολογισμό 4.000 ευρώ. Τέλος, ο Δήμος Τεμπών μέσω του ΔΟΠΑΠΕΠΤ ενίσχυσε τον Μορφωτικό Σύλλογο Χειμαδίου και τον ποδοσφαιρικό σύλλογο «Ολυμπιακός Χειμαδίου» συνδιοργανώνοντας διάφορες εκδηλώσεις. Έργα που πρόκειται να υλοποιηθούν είναι: -Η δημιουργία μιας παιδικής χαράς (μέσω του προγράμματος «Φιλόδημος». -Η επέκταση δικτύου άρδευσης στη θέση «Αμπέλια» μήκους 300μ και προϋπολογισμού 4.000 ευρώ. -Η αντικατάσταση λαμπτήρων (LED). - Η κατασκευή στεγάστρου στο παλιό δημοτικό σχολείο προϋπολογισμού 7.000 ευρώ. -Η εσωτερική οδοποιία με προϋπολογισμό 7.200 ευρώ. - Η συντήρηση αγροτικής οδοποιίας. - Αποκατάσταση χλοοτάπητα του γηπέδου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας. -Αξιοποίηση της ευρύτερης περιοχής του Προφήτη Ηλία. -Τροποποίηση ΓΠΣ Νέσσωνα για το Κτηνοτροφικό πάρκο. Στη συνέχεια ο κ. Κολλάτος παρουσίασε τους υποψηφίους συμβούλους της εκλογικής περιφέρειας Νέσσωνος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass