Μήνυμα εθελοντισμού και ευαισθησίας

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΚΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΖΩΝΗ ΑΓΙΑΣ

Δημοσίευση: 05 Μαϊ 2019 15:20

Καθαρισμό ακτών του Δήμου Αγιάς στη Σωτηρίτσα, στον Αγιόκαμπο και στο λιμάνι του Αγιοκάμπου πραγματοποίησαν μαθητές του Γυμνασίου Αγιάς συμμετέχοντας στη δράση «Let’s Do It Greece».

Στόχος της ενέργειας αυτής των πενήντα και πλέον μαθητών που πήραν μέρος ήταν να μεταφέρουν το μήνυμα στους δημότες, αλλά και στους επισκέπτες της παραλιακής ζώνης του Δήμου Αγιάς, ότι η καθαριότητα των ακτών και κατά συνέπεια η ποιότητα του περιβάλλοντος είναι υπόθεση όλων.

Μαθητές, εκπαιδευτικοί και άνθρωποι του Δήμου Αγιάς που συνεργάστηκαν για τη συγκεκριμένη δράση, ρίχτηκαν στη μάχη, και μάλιστα όχι μόνο στη μάχη του συμβολισμού, αλλά στην πραγματική μάχη ενάντια στα σκουπίδια της παραλίας, μαζεύοντας δεκάδες κιλά κι ελπίζοντας πως το μήνυμα θα φτάσει στους αποδέκτες για τη νέα καλοκαιρινή περίοδο.

Στο τέλος της προσπάθειας ο δήμαρχος Αντώνης Γκουντάρας ευχαρίστησε τους μαθητές για τη συμμετοχή τους και κυρίως για το μήνυμα της προστασίας του περιβάλλοντος και τον εθελοντισμό, στοιχεία απαραίτητα, όπως είπε, για να προχωρήσουν οι σύγχρονες κοινωνίες.

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Νίκου Γουργιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass