Η Μαρία Γιαννακού Λαζαρίδη στο ΤΕΕ Θεσσαλίας

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟ

Δημοσίευση: 12 Απρ 2019 15:40

Επίσκεψη στο ΤΕΕ Κ. και Δ. Θεσσαλίας πραγματοποίησε η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Π.Ε. Λάρισας Μαρία Γιαννακού Λαζαρίδη, διπλ. μηχ/γος μηχ/κός, MSc, του συνδυασμού «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών».

Την κα. Λαζαρίδη Γιαννακού υποδέχτηκε ο πρόεδρος του ΤΕΕ Κ&Δ Θεσσαλίας κ. Παπαγεωργίου και ακολούθησε συζήτηση για θέματα ενεργειακής αναβάθμισης της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Συγκεκριμένα αναλύθηκαν θέματα που αφορούν το Πρόγραμμα ΠΕΠ Θεσσαλίας 2014 – 2020, το οποίο στοχεύει στην ενεργειακή αναβάθμιση των Δημοσίων Κτιρίων, την ολοκλήρωση του προγράμματος Εξοικονόμηση Κατ’ οίκον ΙΙ, αλλά και την εξέλιξη του προγράμματος Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον ΙΙΙ, το οποίο αναμένεται.

«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας με τον Κώστα Αγοραστό, έχει επιδείξει ιδιαίτερη ικανότητα στην απορρόφηση ευρωπαϊκών κονδυλίων, τα οποία στοχεύουν στην προστασία του περιβάλλοντος. Δεδομένου ότι για την προσεχή δεκαετία, τέτοιου είδους Ευρωπαϊκά Προγράμματα θα αυξάνονται με σημαντικό ρυθμό, η συνεχής δράση του ΤΕΕ Κ&Δ Θεσσαλίας με την ήδη ευαισθητοποιημένη σε τέτοια θέματα Περιφέρεια Θεσσαλίας, μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα στην ανάπτυξη του τόπου» είπε χαρακτηριστικά η κ. Μαρία Γιαννακού Λαζαρίδη.

Ο πρόεδρος του ΤΕΕ Κ&Δ Θεσσαλίας κ. Νίκος Παπαγεωργίου ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στην κα. Λαζαρίδη Γιαννακού και αναφέρθηκε στην υπάρχουσα στενή συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας με το ΤΕΕ Κ&Δ Θεσσαλίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass