Γ. Λαδόπουλος: Δώστε μας την αυτοδυναμία για να αποφύγουμε τους όψιμους εραστές της εξουσίας

Ο ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Δημοσίευση: 06 Απρ 2019 17:31

Κάλεσμα στους Θεσσαλούς να ψηφίσουν στις επικείμενες εκλογές τον συνδυασμό του Κώστα Αγοραστού, δίνοντάς του την αυτοδυναμία, απηύθυνε ο πρώην αντιπεριφερειάρχης και εκ νέου υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Λαδόπουλος, ασκώντας ταυτόχρονα σκληρή κριτική στον Νίκο Τσιλιμίγκα, ο οποίος άφησε να εννοηθεί ότι «ο νυν περιφερειάρχης λόγω εκλογικού νόμου θα αναγκαστεί να συνεργαστεί μαζί του».

Αναλυτικότερα στην τοποθέτησή του κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για τον απολογισμό των πεπραγμένων, ο κ. Λαδόπουλος ανέφερε τα εξής: «Σήμερα ο περιφερειάρχης μίλησε αυτοδιοικητικά, ενώ δυστυχώς ο αρχηγός της αντιπολίτευσης μίλησε στενά κομματικά. Από τις δύο ομιλίες αποδεικνύεται η διαφορά ποιότητος μεταξύ τους και μια ξεχωριστή δυναμική του Κώστα Αγοραστού. Ο κ. Τσιλιμίγκας εξυμνώντας τον Νόμο του Κλεισθένη δήλωσε πως «θα συνεργαστεί με τον περιφερειάρχη μετά τις εκλογές», υπονοώντας ότι «ήδη οι εκλογές γι’ αυτόν έχουν χαθεί, οπότε μόνο ο Νόμος θα του δώσει το δικαίωμα να διαπραγματευθεί για μια θέση στη διοίκηση με τη νέα περιφερειακή αρχή, εφόσον αυτή δεν θα έχει πλειοψηφία συμβούλων. Το έχουμε πει πολλές φορές πως «αυτός ο Νόμος έχει ψηφιστεί για να βρούνε ρόλο στα αυτοδιοικητικά οι μόνιμα απόντες από αυτά, αυτοί που δεν έχουν καταθέσει καμία πρόταση ως αντιπολίτευση και θέλουν να το κάνουν μόνο ως συνδιαχειριστές της εξουσίας, όντας όψιμοι εραστές της. Δεν νοιάζονται για τη διοίκηση, αλλά μόνο για την εξουσία. Ακούγοντας τον κ. Τσιλιμίγκα στην ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, μόνο λύπη και στεναχώρια μου προκάλεσε και μακάρι όσοι Θεσσαλοί πολίτες τον ψήφισαν στις εκλογές του 2015 να τον άκουγαν προχθές, ώστε να νιώσουν και αυτοί την ίδια θλίψη, ίσως κάποιοι να ένιωθαν και κατάθλιψη. Καλώ λοιπόν όλους τους Θεσσαλούς πολίτες να ψηφίσουν δυνατά τον συνδυασμό του Κ. Αγοραστού «Συμμαχία υπέρ των Πολιτών», να δώσουν μεγάλη δύναμη και την αυτοδυναμία στη σημερινή περιφερειακή αρχή και στους συμβούλους της, για να έχει τη δυνατότητα ο περιφερειάρχης των έργων, ο Κώστας Αγοραστός σήμερα να σχεδιάσει τη Θεσσαλία του μέλλοντος και να βάλει τις βάσεις για τις επόμενες γενιές. Με γνώμονα πάντα τη μαχητική διεκδίκηση γι’ αυτά που δικαιούμαστε, τη συνεργασία και τη συνέργεια, με πολιτική πρόταση όχι προς παρατάξεις, όπως αυτές που εκπροσωπεί ο κ. Τσιλιμίγκας, αλλά με τους ίδιους τους πολίτες».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass