Πανηγυρίζουν τους Αγίους Παντελεήμονα και Ειρήνη

Δημοσίευση: 22 Ιουλ 2015 21:33

Πανηγυρίζουν ιεροί ναοί και ξωκλήσια του Αγίου Παντελεήμονος και της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου, με τα εξής προγράμματα:

ΟΔΟΣ ΑΡΤΗΣ

Στη Λάρισα, στην οδό Άρτης στην Ανθούπολη, πανηγυρίζει επί τριήμερο, το εκκλησάκι του Αγίου Παντελεήμονος, ως εξής: Σάββατο 25 Ιουλίου στις 7. 30 μ. μ. εσπερινός με αρτοκλασία (στο εκκλησάκι) προς τιμή της Αγίας Παρασκευής. Κυριακή πρωί θεία λειτουργία στον ναό των Ταξιαρχών. Κυριακή απόγευμα στις 7.30 μέγας εσπερινός με αρτοκλασία και θείο κήρυγμα (στο εκκλησάκι) προς τιμή του Αγίου Παντελεήμονος. Δευτέρα πρωί 27 Ιουλίου, πανηγυρική θεία λειτουργία και το απόγευμα στις 7.30 εσπερινός και ιερά λιτανεία. Την Τρίτη το πρωί θεία λειτουργία προς τιμή της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου.                    

ΚΑΣΤΡΙ ΛΟΥΤΡΟ

Τη Δευτέρα 27 Ιουλίου πανηγυρίζει το παρεκκλήσιο του Αγίου Παντελεήμονος του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καστρί Λουτρού Αιγάνης . Την Κυριακή τις 7.30 το απόγευμα, θα τελεστεί μέγας πανηγυρικός εσπερινός μετ αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος. Ανήμερα της εορτής θα τελεσθεί πανηγυρική θεια λειτουργία στη μνήμη του αγίου.

ΙΤΕΑ Δ. ΤΕΜΠΩΝ

Το ειδυλλιακό ξωκλήσι του Αγίου Παντελεήμονα Ιτέας στην κοιλάδα των Τεμπών πανηγυρίζει και την Κυριακή 26 Ιουλίου το απόγευμα στις 7.30 θα ψαλθεί πανηγυρικός εσπερινός με αρτοκλασία. Τη Δευτέρα το πρωί στις 7.30 πανηγυρική θεία λειτουργία.

ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Πανηγυρίζει την Τρίτη 28 Ιουλίου ο υπόγειος Ιερός Ναός της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου, της ενορία του Προφήτη Ηλία Λαρίσης στη συνοικία «Νεράιδα»: Την Δευτέρα το απόγευμα στις 7:00, θα τελεσθεί μέγας πανηγυρικός εσπερινός, μετά αρτοκλασίας. Την Τρίτη το πρωί, θα τελεσθεί θεία λειτουργία.    

( Η φωτογραφία από το εκκλησάκι του αγίου στην κοιλάδα των Τεμπών)                                                                                                                                                     

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass