Ο Σωτήρης Νταφόπουλος με τον Αθαν. Νασιακόπουλο

ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΝΕΟ ΚΙΛΕΛΕΡ»

Δημοσίευση: 03 Απρ 2019 16:14

Στον συνδυασμό «Νέο Κιλελέρ» του Θανάση Νασιακόπουλου εντάχθηκε, ύστερα από συνάντησή του με τον Δήμαρχο, ο υπάλληλος του Υπουργείου Οικονομικών Σωτήρης Νταφόπουλος κάνοντας την ακόλουθη δήλωση: «Το νέο μοντέλο Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όπως διαμορφώνεται σήμερα, επιβάλλει επιτακτικά την ανάγκη συνένωσης δυνάμεων συνεργασίας, προκειμένου να προχωρήσει ο τόπος ένα ακόμα βήμα μπροστά.

Μεταφέροντας την άποψη των συνδημοτών μου για συμπόρευση με το νυν δήμαρχο Κιλελέρ Αθανάσιο Νασιακόπουλο, αποφάσισα να ενώσω τα χέρια μου με τον ίδιο και τους συνεργάτες του και να συμμετάσχω ενεργά στον συνδυασμό «Νέο Κιλελέρ».

Η απόφασή μας αυτή σηματοδοτεί τη βούληση να προχωρήσουμε από κοινού δυναμικά και αποφασιστικά. Πιστεύω ακράδαντα ότι μαζί μπορούμε να συνεχίσουμε δημιουργικά και να καταφέρουμε περισσότερα. Αυτή η κοινή μας πορεία προς τις εκλογές της 26ης Μαΐου θα είναι πορεία ενωτική, πορεία εμπιστοσύνης, η οποία θα οδηγήσει στην αυτοδυναμία από την πρώτη Κυριακή».

Αντίστοιχα και ο δήμαρχος Κιλελέρ δήλωσε: «Σήμερα ανακοινώνουμε τη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας «Νέο Κιλελέρ» του Σωτήρη Νταφόπουλου, ενός ανθρώπου με σημαντική εμπειρία στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα προσωπικά, αλλά πιστεύω και για τους άλλους υποψηφίους του συνδυασμού μας, η παρουσία του στο ψηφοδέλτιό μας.

Ο Δήμος Κιλελέρ, την επόμενη ημέρα των εκλογών, έχει ανάγκη την παρουσία ανθρώπων σαν κι αυτόν. Ανθρώπων με πολιτική άποψη, εμπειρία και ηθική συγκρότηση. Είμαστε πεπεισμένοι ότι μαζί θα βαδίσουμε τον νικηφόρο δρόμο της αυτοδυναμίας. Συνεχίζουμε μαζί και τη νέα τετραετία».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass