ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΧΘΕΣ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΜΠΑΡ – ΡΕΣΤΟΡΑΝ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Τα βρήκαν Αλέξης Κούγιας και Λάκης Λαζόπουλος !

Κούγιας: Καλλιτέχνης παγκόσμιου διαμετρήματος ο Λάκης… Λάκης: Μεγάλο… ανάστημα ο Αλέξης, έκανα λάθος στο μέτρημα…

Δημοσίευση: 01 Απρ 2019 10:00 | Τελευταία ενημέρωση: 01 Απρ 2019 10:22

Ένας μεγάλος, σχεδόν ιστορικός συμβιβασμός μεταξύ δύο κορυφαίων προσωπικοτήτων, που απασχολούν εντόνως την επικαιρότητα εδώ και χρόνια, επετεύχθη χθες το μεσημέρι στη Λάρισα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Ε», Αλέξης Κούγιας και Λάκης Λαζόπουλος συναντήθηκαν χθες το μεσημέρι σε γνωστό γκουρμέ μπαρ ρέστοραν της Λάρισας, έδωσαν αμοιβαίες εξηγήσεις, έδωσαν και τα χέρια και έθεσαν έτσι τέρμα σε μια διαμάχη που κρατάει χρόνια τώρα.

Τη σχετική πρωτοβουλία είχε -κατά πληροφορίες- η γνωστή τραγουδίστρια Μαρινέλλα, φίλη του Λάκη Λαζόπουλου αλλά και κουμπάρα του Αλέξη Κούγια από προηγούμενο γάμο του.

Κατά τις υπάρχουσες δημοσιογραφικές πληροφορίες, παρά την… αρχική αμηχανία που επικράτησε μεταξύ των δύο ανδρών, η συνάντηση κύλησε ομαλά και δεν χρειάστηκε να επέμβουν τα γκαρσόνια του ρέστοραν που καλού κακού ήταν σε πλήρη ετοιμότητα.

Ο κ. Λαζόπουλος αναγνώρισε ότι το είχε παρακάνει με τη διαρκή σάτιρα σε βάρος του γνωστού ποινικολόγου, ενώ ο κ. Κούγιας με τη σειρά του ανέφερε ότι ήταν μάλλον υπερβολικές οι 822 αγωγές που έχει καταθέσει μέχρι σήμερα εναντίον του Λάκη.

Αμέσως μετά τη συνάντηση, σε προσωπική του δήλωση στο site της ΑΕΛ, ο μεγαλομέτοχος ανέφερε:

«Η διαμάχη μου με τον κ. Λαζόπουλο έλαβε τέλος. Όλα ήταν μια παρεξήγηση γιατί με είχαν τσατίσει α) εικοσιπέντε μπασταρδάκια αλλοδαπά, που με έβριζαν όλη την ώρα στο γήπεδο, αλλά να ξέρουν πώς όσο νυχτώνει η μπιιιιιιπ μεγαλώνει και β) ο διαιτητής Λάμπρου, αυτό το λαμόγιο που το έβαλε ο Μελισανίδης για να μας σφάξει στην Ξάνθη. Τζάμπα τα άκουσε ο Λάκης, ο οποίος είναι μέγας καλλιτέχνης κι όσοι λένε το αντίθετο θα τα πούμε στα δικαστήρια. Με τον Λάκη Λαζόπουλο πια είμαστε αδέρφια. Όπως κι εγώ στην Πετρούπολη, έτσι κι ο Λάκης στο Νεμπεγλέρ, περάσαμε φτώχεια και κάναμε μπάνιο στην κοπάνα πριν σπουδάσουμε Νομική. Συμφωνήσαμε μάλιστα να δώσει και μια παράσταση στο ΑΕΛ FC Arena το καλοκαίρι. Τα έσοδα θα πάνε όλα υπέρ της ΑΕΛ, για να πληρώσουμε τα τετρακόσια χιλιάρικα που μας αρπάζει αυτός ο αγιογδύτης ο Πηλαδάκης για να παίζουμε εκεί και για να μην περάσει η ομάδα στο… τρικαλινό τυρί».

Το ίδιο συγκινημένος, σχεδόν κλαίγοντας με δάκρυ πικρό και μαύρο, ο Λάκης Λαζόπουλος δήλωσε:

«Χρειάστηκε να περάσουν… 1.834 εκπομπές για να καταλάβω ότι τελικά ο Αλέξης Κούγιας είναι μεγάλο… ανάστημα για τη χώρα μας. Δυστυχώς έκανα λάθος στο μέτρημα. Επιβεβαιώνω αυτό που είπε ο κ. Κούγιας, ότι δηλαδή, μικρότερος, ήμουν ερωτευμένος μαζί του. Αυτός ο ανεκπλήρωτος έρωτάς μου με έκανε να θέλω να τον εκδικηθώ. Τώρα όμως όλα τέλειωσαν. Το επόμενο Σαββατόβραδο θα πάμε παρέα να το γιορτάσουμε στον Αντώνη Ρέμο. Η ΑΕΛ, υπό τον Αλέξη Κούγια θα σωθεί και φέτος. Σούζα τ’ αλουγάκιΙΙΙΙΙΙχαααα…»…

ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΛΕΣΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass