Ταύτισε το όνομά του με τη μιζέρια του τόπου μας

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΙΩΑΝ. ΑΓΓΕΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΓΚΟΥΝΤΑΡΑ

Δημοσίευση: 31 Μαρ 2019 22:00

Την αντίδρασή τους στα όσα είπε κατά την πρώτη προεκλογική του ομιλία το βράδυ της Πέμπτης ο νυν κι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Αγιάς Αντώνης Γκουντάρας, εκφράζουν με ανακοίνωσή τους τα μέλη του συνδυασμού «Αγιά 2019, Νέα Εποχή» υπογράφοντάς τη μάλιστα ως «Μερικοί απλοϊκοί άνθρωποι με αγαθές προθέσεις», πρόταση που χρησιμοποίησε γι’ αυτούς στον λόγο του ο κ. Γκουντάρας.

Η ανακοίνωση της παράταξης του κ. Ιωάννη Αγγελάκα έχει ως εξής: «Με αυτοθαυμασμούς και αυτολιβανίσματα παρουσίασε τον Μεγάλο του Εαυτό, ο δήμαρχος Αγιάς κ. Γκουντάρας και γνωστοποίησε την πρόθεσή του να είναι για νιοστή φορά υποψήφιος δήμαρχος. Στα επιτεύγματά του συμπεριέλαβε όσα έργα εκτελέστηκαν ή εκτελούνται από την Περιφέρεια, την αποπληρωμή από την Ελληνική Πολιτεία των παλαιών οφειλών των τέως Καποδιστριακών Δήμων, τις εξασφαλισμένες χρηματοδοτήσεις. Όλα, δήθεν αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς, της εμπειρίας του, των ικανοτήτων του, αλλά στην ουσία επιτεύγματα που δεν εξαρτιόνταν από τη δική του παρουσία.

Παρέλειψε, όμως, να αναφερθεί στο κλείσιμο του Κτηνιατρείου, στην απώλεια του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, στο κλείσιμο του Ειρηνοδικείου, της Εφορίας, στην αδιαμαρτύρητη απώλεια καταστημάτων, τραπεζών, ΟΤΕ, ΔΕΗ κτλ. Για τις ευκαιρίες που χάθηκαν και δεν ξαναγυρίζουν. Όλα έργα επί των ημερών του! Δεν είπε κουβέντα για τη συμμετοχή του τέως Δήμου Μελιβοίας στο συνολικό χρέος. Για τον τρόπο διοίκησης και διαχείρισης με τις εκατοντάδες απευθείας αναθέσεις σε συγκεκριμένους. Όλα καλώς πεπραγμένα. Άρα, διά βίου δήμαρχος.

Δεν θα του χαλάσουμε το όνειρο μέχρι τις εκλογές. Οι δημότες της Αγιάς έχουν νου και κρίση. Και επειδή έχουν μόνο μια ζωή, δεν θα επιτρέψουν να τους την αναλώσει μια γνωστή παρέα, επειδή στη ζωή τους δεν έμαθαν άλλο τίποτα να κάνουν. Η ψευδαίσθηση του “αναντικατάστατου” είναι μια συχνή ασθένεια που εμφανίζουν κυρίως πολιτικοί που δένονται με την καρέκλα τους. Είναι πολλά τα παραδείγματα στη νεότερη Ελληνική ιστορία. Ο δήμαρχος Αγιάς απέδειξε προχθές ότι δυστυχώς είναι ένας από αυτούς. Ο δήμαρχος, ο οποίος έχει ταυτίσει το όνομά του με τη μιζέρια του τόπου μας τα τελευταία χρόνια, τολμά να μιλά και πάλι για όραμα και συνέχεια έργου, ενώ, την ίδια στιγμή, κρίνει πολιτικούς του αντιπάλους χωρίς καμιά ντροπή και αυτογνωσία. Ο κ. Γκουντάρας οφείλει να καταλάβει ότι μόνον αυτός βρίσκεται στη θέση του κρινόμενου και απολογούμενου. Και τα πρώτα δείγματα της κρίσης των συνδημοτών μας τα είδε με τα ίδια του τα μάτια το βράδυ της Πέμπτης».

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Νίκου Γουργιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass