Το ΚΚΕ (μ-λ) με την εργατική τάξη και τον λαό

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 9η ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ

Δημοσίευση: 15 Μαρ 2019 15:36

«Το μέλλον του λαού μας δεν βρίσκεται ούτε στις αυταπάτες για καπιταλισμό με ανθρώπινο πρόσωπο, ούτε στον συμβιβασμό και την υποταγή.

Βρίσκεται στη μαζική, αγωνιστική υπεράσπιση των δικαιωμάτων του, στην πάλη για την ανατροπή της καπιταλιστικής βαρβαρότητας και της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης», τονίστηκε σε εκδήλωση συζήτηση που οργάνωσε χθες στη Λάρισα το ΚΚΕ (μ-λ) στο πλαίσιο της 9ης Συνδιάσκεψης του κόμματος, η οποία διεξάγεται υπό το σύνθημα «Με την εργατική τάξη και τον λαό για την ανεξαρτησία και τον σοσιαλισμό».

Όπως επισημάνθηκε, επιβάλλεται «η οικοδόμηση ενός πλατιού, μαζικού Μετώπου Αντίστασης και Διεκδίκησης, κόντρα στον εργασιακό και κοινωνικό μεσαίωνα, κόντρα στον πόλεμο και την ιμπεριαλιστική θηριωδία. Στην προετοιμασία των όρων για τη συνολική αναμέτρηση με τις δυνάμεις της αντίδρασης, για την επανάσταση και τον σοσιαλισμό.

Σήμερα, που το όραμα του σοσιαλισμού δυσφημίζεται ανοιχτά από δήθεν αριστερές δυνάμεις, που η «Αριστερά» κυβερνάει για λογαριασμό των μεγαλοαστών, που η αντικομμουνιστική προπαγάνδα επιδιώκει την πλήρη εξουδετέρωση της εργατικής τάξης και τη συσκότιση του ιστορικού δρόμου που πρέπει να βαδίσει, το ΚΚΕ(μ-λ) θέλει να συνεχίσει να συμβάλει και μέσα από την 9η Συνδιάσκεψή του, στην υπεράσπιση αυτού του μοναδικού και μεγαλειώδη δρόμου. Γιατί αυτοί που έγραψαν την επαναστατική πορεία του προηγούμενου αιώνα, η εργατική τάξη και οι λαοί, μπορούν και πρέπει να γράψουν και την επαναστατική πορεία του σήμερα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass