Εκδήλωση για την προσχολική αγωγή

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΜΕΛΟΣ ΟΓΕ)

Δημοσίευση: 05 Μαρ 2019 16:03

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Μέρα της Εργαζόμενης Γυναίκας οργανώνει η Ένωση Γυναικών Λάρισας (μέλος ΟΓΕ), μεθαύριο Πέμπτη 7 Μαρτίου, στις 7 μ.μ. στην ισόγεια αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου, με θέμα: «Οι ανάγκες μας δε χωράνε στην πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η προσχολική αγωγή δικαίωμα κάθε παιδιού».

Η θέση της ΟΓΕ για την προσχολική αγωγή είναι η εξής: «Η προσχολική αγωγή είναι ανάγκη και δικαίωμα κάθε παιδιού. Δεν πρέπει να είναι λύση ανάγκης ούτε να εξαρτάται από τη δυνατότητα της οικογένειας να κρατήσει το παιδί στο σπίτι. Είναι υποχρέωση του κράτους και πρέπει να την παρέχει ποιοτικά, δωρεάν και ενιαία για όλα τα παιδιά.

Η Κυβέρνηση, όπως και οι προηγούμενες, η περιφέρεια και η δημοτική αρχή, όλοι τους εναρμονίζονται με την πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αντιμετωπίζουν την προσχολική αγωγή ως κόστος, εμπόρευμα, ευθύνη της οικογένειας, ως «parking» παιδιών για να εκμεταλλευτούν περισσότερο και πιο ευέλικτα την εργασία της μητέρας. Μόλις το 10% των παιδιών ως 3 ετών και το 60% από 3 έως 6 ετών καλύπτονται από «δομές προσχολικής αγωγής».

Η Ένωση Γυναικών Λάρισας (μέλος ΟΓΕ) καλεί λοιπόν όλες τις γυναίκες της λαϊκής οικογένειας να κουβεντιάσουμε για όλα τα παραπάνω, για τη διεκδίκηση των βασικών μας δικαιωμάτων».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass