Το ΠΟΚΕΛ έκοψε την πίτα του

Δημοσίευση: 03 Μαρ 2019 15:36

Το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών νομού Λάρισας έκοψε την πίτα του, με φίλους και μέλη του (εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, νηπιαγωγούς, δασκάλους, καθηγητές) στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λάρισας.

Την πίτα ευλόγησε ο πατήρ Γεώργιος Βρούζος, ιερέας της ενορίας του Αγίου Δημητρίου Λάρισας. Τα μέλη του ΔΣ και της ΕΕ του ΠΟΚΕΛ, ευχαρίστησαν όλα τα άτομα που στηρίζουν τις εκδηλώσεις και τις δράσεις του Συλλόγου, ενώ ο πρόεδρος, Αργύρης Γιουρούκης, αναφέρθηκε σ’ αυτές που σχεδιάζονται για το ερχόμενο έτος, ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων, Δημήτρης Δεληγιάννης και ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής εκπαίδευσης, Γεώργιος Δαούλας, επίσης χαιρέτισαν ο πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας «Κων/νος Κούμας», Δημήτρης Παπαποστόλου και ο πρόεδρος της Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης, ΕΛΜΕ Λάρισας, Νίκος Παναγιώτου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρώην πρόεδρος, Κώστας Ζησόπουλος και ο 1ος πρόεδρος του ΠΟΚΕΛ, Γιάννης Μπέφας. Έπαιξαν οι μουσικοί, Δημήτρης Κατσαβάκης στην κιθάρα και Ηλίας Χαλούλης στα πνευστά τη βραδιά συνέχισε ο dj Βασίλης Καπουράνης, ενώ χόρεψαν Break Dance οι Μάνος Μπίλλης, Άλκης Χελιδώνης και Δημήτρης Χελιδώνης, Χρήστος Σιδέρης, Γιώργος Ρουκάς και Στέλιος Νικολόπουλος. Στο τέλος έγινε η κλήρωση της λαχειοφόρου, που περιελάμβανε πολλά δώρα, προσφορά από καταστήματα, φίλους και συναδέλφους εκπαιδευτικούς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass