Στα Φάρσαλα χθες ο Ν. Παπανδρέου

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΟΛΙΤΕΣ

Δημοσίευση: 28 Φεβ 2019 21:30

Τα Φάρσαλα επισκέφθηκε χθες ο υποψ. ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ Νίκος Παπανδρέου, συνοδευόμενος από τον γραμματέα της ΝΕ Λάρισας Στέλιο Τσάκαλο και της τοπικής Γρηγόρη Γκουντόπουλο, καθώς και τους υπ. βουλευτές του ΚΙΝΑΛ κ.κ. Μαρία Γαλλιού, Γιώργο Θεοδωρόπουλο, Μιχάλη Τολίκα, Φανή Αγορίτσα και Νατάσα Παπαβασιλείου.

Αρχικά, υπήρξε εθιμοτυπική επίσκεψη στον δήμαρχο Φαρσάλων κ. Άρη Καραχάλιο, με τον οποίο συζήτησαν για τα προβλήματα γραφειοκρατίας που ταλαιπωρούν τον Δήμο και την τοπική κοινωνία, παρουσία στελεχών της δημοτικής αρχής τους κ.κ. Παναγιωτοπούλου, Μπένου, Ταστεμίρογλου, Αγγελακόπουλο, Τριανταφύλλου. Μάλιστα ο δήμαρχος στο τέλος τού προσέφερε αναμνηστικές εκδόσεις του Δήμου.

Αφού έβγαλε αναμνηστικές φωτογραφίες στο άγαλμα του Αχιλλέα, συνομίλησε με περαστικούς και κατευθύνθηκε στην πλατεία Λαού. Στη συνέχεια υπήρξε συζήτηση σε κεντρική ταβέρνα με πολίτες, όπου συμμετείχε και ο αντιπ. Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας και υποψ. δήμαρχος Φαρσάλων κ. Κων/νος Τύμπας και αλλά στελέχη.

 

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Γιώργου Γκαντέλου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass