Στις προτεραιότητες η απόκτηση στέγης

ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΣΠΕΘ

Δημοσίευση: 26 Φεβ 2019 15:28

Με τον διοικητή 1ης Στρατιάς, αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Φλώρο συναντήθηκε προχθές η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (ΕΣΠΕΘ).

Κατά τη διάρκεια της επίσημης συνάντησης το ΔΣ της ΕΣΠΕΘ καλωσόρισε τον διοικητή 1ης Στρατιάς στη Λάρισα και του ευχήθηκε υγεία και δύναμη στα νέα και σημαντικά καθήκοντα που πρόσφατα ανέλαβε. Στη συνέχεια ενημέρωσε τον στρατηγό για τα ισχύοντα στον συνδικαλισμό των Ενόπλων Δυνάμεων καθώς επίσης έγινε παρουσίαση της αρχαιότερης Ένωσης στον χώρο των ΕΔ, της ΕΣΠΕΘ, των δρώμενών της από το 2012 μέχρι σήμερα, των διεκδικήσεων και των τρεχουσών εξελίξεων στον χώρο.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ, εξέφρασαν την ανάγκη της Ένωσης για στέγαση, καθόσον είναι επιτακτική ανάγκη να υπάρχει σταθερή έδρα – σημείο συνάντησης και δημοκρατικού διαλόγου με τα μέλη της και όχι μόνο. Όπως σημειώνεται από την ΕΣΠΕΘ «η συζήτηση εξελίχθηκε σε απόλυτα θερμό και φιλικό κλίμα και ο στρατηγός έδειξε ενδιαφέρον στην ικανοποίηση του αιτήματος της ΕΣΠΕΘ για διάθεση χώρου στέγασης. Αμφότερες οι πλευρές υποσχέθηκαν συνεργασία και αλληλοβοήθεια σε όποια θέματα παρουσιαστούν για το καλό των μελών αλλά και των στρατιωτικών γενικότερα. Η ΕΣΠΕΘ ευχαριστεί θερμά τον στρατηγό διοικητή 1ης Στρατιάς για την άμεση ανταπόκρισή του στην αποδοχή του αιτήματος για συνάντηση». Στα συνάντηση παρών ήταν και ο διευθυντής του Επιτελικού Γραφείου Διοικητού 1ης Στρατιάς αντισυνταγματάρχης Κωνσταντίνος Κωττάκος, ενώ από πλευράς ΕΣΠΕΘ ήταν ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Παπαδούλης, ο γενικός γραμματέας Χρήστος Καρανάσιος, ο αντιπρόεδρος Αντώνιος Στεργιούλας και ο αναπλ. γεν. γραμματέας, Λεωνίδας Κολονιώτης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass