Σύλλογοι κόβουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα και χορεύουν

Δημοσίευση: 12 Φεβ 2019 15:19

*Σήμερα Τρίτη

-Στις 6:30 μ.μ., ο Εμπορικός Σύλλογος Tυρνάβου πραγματοποιεί κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο «Πανελλήνιον». Παράλληλα θα γίνει και η απονομή των βραβείων στους συναδέλφους εμπόρους που συμμετείχαν στον Διαγωνισμό Χριστουγεννιάτικης Βιτρίνας.

 

 

*Μεθαύριο Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου

Ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος «Η Αγάπη» του Δήμου Κιλελέρ θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στις 6 μ.μ. στην καφετέρια «Ηδιστον» στην πλατεία της Νίκαιας.

 

 

*Την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου

-Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της θα κόψει η ΔΑΚΕ ΠΕ Λάρισας στις 7.30 μ.μ. στο καφέ-μεζεδοπωλείο «Πανελλήνιο» (Κούμα 4, Κεντρική πλατεία).

-Ο Σύλλογος «Πανθεσσαλική Ένωση Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας» θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στις 7 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου (Γαριτσίου και Επισκοπής). Είσοδος ελεύθερη.

 

 

*Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου

-Τον ετήσιο χορό του θα πραγματοποιήσει ο Μορφωτικός Λαογραφικός Σύλλογος Σμιξιωτών «Η ωραία Βασιλίτσα» στις 9 μ.μ. στο κέντρο «Αστέρας» (5ο χλμ. Λάρισας-Αμπελώνα).

-Το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών νομού Λάρισας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, στις 8.30 μ.μ., στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λάρισας. Θα γίνει και η κλήρωση της λαχειοφόρου, που περιλαμβάνει πολλά δώρα. Πληροφορίες: Αργύρης Γιουρούκης ή Βασίλης Καραβίδας, τηλέφωνα 6957.509.469 και 6938.9445.95, αντίστοιχα.

-Το σωματείο Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας του Νομού Λάρισας προσκαλεί τους εργαζομένους του κλάδου να παρευρεθούν στην ετήσια κοπή πίτας που θα πραγματοποιηθεί στις 9.30 μ.μ. στις «Μουσικές Διαδρομές».

-Ο Σύλλογος Κρανιωτών Λάρισας και περιχώρων «Η Ξηροκρανιά» θα πραγματοποιήσει τον ετήσιο χορό του στις 8 μ.μ. στο οικογενειακό κέντρο διασκέδασης «Λιόγερμα» (5ο χλμ. Λάρισας- Αμπελώνα). Την εκδήλωση θα «ντύσει» μουσικά η ορχήστρα του Κώστα Κωστούλη. Θα υπάρχει λαχειοφόρος με πλούσια δώρα. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει βράβευση των επιτυχόντων μαθητών στα Α.Ε.Ι. – Τ.Ε.Ι. και στα αθλήματα του έτους 2018, ενώ θα χορέψουν και τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου. (Οσοι έχουν παιδιά επιτυχόντα σε Α.Ε.Ι – Τ.Ε.Ι. να επικοινωνούν με τον Λάμπρο Γκονέλα στο τηλέφωνο 6976-497.616 προκειμένου να βραβευτούν.)

-Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Δήμων ν. Λάρισας θα πραγματοποιήσει τον ετήσιο χορό του και την κοπή της πίτας στις 8.30 στο κέντρο «Palladium», με ζωντανή μουσική. Δηλώσεις συμμετοχής έως σήμερα 12 Φεβρουαρίου στα μέλη του ΔΣ του συλλόγου.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass