Μικροί κολυμβητές εν δράσει…

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΧΘΕΣ Η Α΄ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Δημοσίευση: 08 Φεβ 2019 15:46

Ολοκληρώθηκε χθες η Α΄ φάση του προγράμματος εκμάθησης κολύμβησης για μαθητές της Γ’ τάξης των δημοτικών σχολείων Λάρισας. Συνολικά συμμετείχαν 500 παιδιά από 15 σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι μικροί μαθητές παρακολούθησαν μαθήματα στα κολυμβητήρια Αλκαζάρ και Νέας Πολιτείας και χθες, τελευταία ημέρα των μαθημάτων, οι γονείς τους είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την πρόοδο των παιδιών τους αλλά και την τελετή απονομής αναμνηστικών διπλωμάτων συμμετοχής στους μικρούς κολυμβητές.

Ο προϊστάμενος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Σωτήρης Βούλγαρης και ο Συντονιστής του Προγράμματος Κολύμβησης κ. Φώτης Γεωργίου, χθες στην τελετή απονομής αναμνηστικών διπλωμάτων στους μαθητές αναφέρθηκαν στη σημασία του προγράμματος, που υλοποιείται φέτος για τρίτη χρονιά στη Λάρισα και αγκαλιάστηκε από όλα τα παιδιά.

Το θέμα της μεταφοράς των μαθητών, με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Λαρισαίων, έχει λυθεί και τη Δευτέρα ξεκινά η Β’ φάση του προγράμματος που ολοκληρώνεται στις 5 Απριλίου. Η Γ΄ φάση και τελευταία, ξεκινά στις 8 Απριλίου και ολοκληρώνεται με τη λήξη του σχολικού έτους. Στο πρόγραμμα απασχολούνται συνολικά 8 προπονητές κολύμβησης.

Ν.Π.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass