Προς επίλυση προβλήματα της Αλεξανδρινής

ΤΟΝΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 07 Φεβ 2019 22:16

Με ανακοινώσεις εκ μέρους του προέδρου έγινε η εκδήλωση για την κοπή της πίτας του δραστήριου Συλλόγου Αλεξανδρινής.

Ο κ. Ηλίας Κίτσος, πέρα από τις ευχές και εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου για τη νέα χρονιά, έκανε εκτενή αναφορά για τη ζητήματα της Αλεξανδρινής σημειώνοντας την ικανοποίηση του ίδιου και των μελών γιατί οι οικιστές της περιοχής ανταποκρίθηκαν στις αποφάσεις των γενικών συνελεύσεων για την προετοιμασία των φακέλων, σύμφωνα με τον Ν. 2386/96, αλλά και για το Κτηματολόγιο.

Επίσης, εξέφρασε την ικανοποίηση της διοίκησης για την εκφρασμένη απόφαση της υφυπουργού κ. Κ. Παπανάτσιου, για οριστική συνολική αντιμετώπιση των όποιων εκκρεμοτήτων του οικισμού με νομοθετική ρύθμιση.

Και ο κ. Κίτσος συνέχισε: «Ο δρόμος Στόμιο – Παλαιόπυργος είναι πλέον γεγονός. Αισθανόμαστε ικανοποίηση γιατί ήταν ένα πάγιο αίτημα και κατασκευάζεται ένα τεράστιας σημασίας έργο. Αναβαθμίζεται η οδική ασφάλεια, το τουριστικό προϊόν και δημιουργεί συνθήκες ανάπτυξης για τον πρωτογενή τομέα, αλλά και δράσεων που ευνοούν τα παράλια της Λάρισας». Για το θέμα αυτό ειδική αναφορά έκανε ο κ. Κίτσος για την υλοποίηση του έργου στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό. Επίσης αναφορά έγινε στα στελέχη της Περιφέρειας, όπως στον γενικό διευθυντή κ. Κώστα Μέγα, στους κ. Χρ. Λυτροκάπη και Χ. Ντάγκα, καθώς επίσης στον δήμαρχο Αγιάς κ. Αντώνη Γκουντάρα και τους συνεργάτες του.

Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυναν οι βουλευτές κ. Νίκος Παπαδόπουλος και Χρήστος Κέλλας, ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης, ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Β. Πινακάς. Παρευρέθηκαν επίσης ο δημοτικός σύμβουλος κ. Κ. Πράπας, η περιφερειακή διευθύντρια του ΟΑΕΔ κ. Όλγα Τσούρβα, η προϊσταμένη της Κτηματικής Υπηρεσίας κ. Αθανασία Γκάλφα, ο εκπρόσωπος του ΤΕΕ κ. Ι. Μίχος, εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας και πλήθος κόσμου.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΟΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass