×

Ειδοποίηση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/221921

«Ισχυρό ΚΚΕ στον Δήμο Λάρισας»

ΟΜΙΛΙΕΣ ΧΘΕΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ»

Δημοσίευση: 02 Φεβ 2019 16:55

«Ισχυρό ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες. Ισχυρό στον Δήμο Λάρισας και σε όλους τους δήμους της χώρας». Μ’ αυτό το σύνθημα απευθύνθηκε ο Πέτρος Κρίκης στο ακροατήριο της συγκέντρωσης που οργάνωσε χθες στο «Χατζηγιάννειο» η ‘’Λαϊκή Συσπείρωση’’ του Δήμου Λαρισαίων.

«Χορτάσαμε στον Δήμο Λάρισας όλα αυτά τα χρόνια και από «σωτήρες» και από «δυνατά» ονόματα και δήθεν «ανεξάρτητους» που στο τέλος αποδείχθηκαν μία από τα ίδια», συνέχισε ο υποψήφιος δήμαρχος, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων: «Η δημοτική αρχή των ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, ΛΑΕ κ.α. έχει αποδείξει ότι στέκεται «άξιος συνεχιστής» των προηγούμενων δημοτικών αρχών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, έχοντας στήριξη στο αντιλαϊκό της «έργο». Αυτή η δημοτική αρχή δεν παρεκκλίνει στο ελάχιστο από την κεντρική αντιλαϊκή στρατηγική στην οποία τόσο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ όσο και τα υπόλοιπα αστικά κόμματα δεν έχουν καμία διαφορά μεταξύ τους, όπως π.χ. στο ποιος πρέπει να πληρώνει για τις υπηρεσίες του Δήμου, ή π.χ. τη «σιγή ασυρμάτου» που τηρούν οι κ.κ. Καλογιάννης – Καραλαριώτου αλλά και οι υπόλοιποι υποψήφιοι, στο θέμα της διατήρησης των αμερικανικών drones και την επέκταση των Νατοϊκών βάσεων στην 110 ΠΜ.

«Κάνουμε έργα». Με αυτό το σύνθημα πολιτεύεται η δημοτική αρχή μπροστά στις εκλογές. Με ποιο κριτήριο όμως επιλέγονται αυτά; Μήπως δεν είναι «έργο» της παρούσας δημοτικής αρχής ότι έχει εγκαταλειφθεί ο αντισεισμικός έλεγχος των δημόσιων κτιρίων στην τύχη του «εγκέλαδου»; Ότι οι γονείς πληρώνουν από την τσέπη τους για να βάψουν τα σχολεία; Ότι το 50άρικο έχει γίνει «θεσμός» στα νηπιαγωγεία; Ότι συνεχίζουν οι γραμμές του ΟΣΕ να αποτελούν κίνδυνο - θάνατο για τους δημότες; Το ψηφοδέλτιο με το γαρίφαλο είναι η απάντηση του λαού στις παγίδες που αρχίζουν να στήνονται μπροστά στις επερχόμενες εκλογές, είτε με νέα, είτε με αναπαλαιωμένα «πρόσωπα», με ψεύτικα διλήμματα που κρύβουν την ουσία».

Ο ΥΠ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Ακολούθησε τοποθέτηση του Τ. Τσιαπλέ, υποψήφιου περιφερειάρχη Θεσσαλίας, ο οποίος τόνισε: «Και από το βήμα της αποψινής εκδήλωσης της Λαϊκής Συσπείρωσης εδώ στη Λάρισα, θέλουμε να εκφράσουμε ακόμα μια φορά την στήριξή μας στον δίκαιο αγώνα και στα αιτήματα επιβίωσης των μικρομεσαίων αγροτών, που βρίσκονται στο μπλόκο της Νίκαιας και διαδήλωσαν πριν λίγο στους κεντρικούς δρόμους της πόλης μας με τα τρακτέρ, ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και της Ε.Ε. και να καταγγείλουμε την κυβέρνηση, που αντί να δώσει λύσεις στα προβλήματα, επιχείρησε να τους εκφοβίσει με δικαστικές διώξεις με διαδικασίες εξπρές, στέλνοντας σε δίκη 10 αγρότες την 1η Μάρτη.  

Με την αποψινή εκδήλωση της Λαϊκής Συσπείρωσης, που είναι τα ψηφοδέλτια που στηρίζει το ΚΚΕ, αλλά και άλλοι συναγωνιστές που έφυγαν από άλλους πολιτικούς χώρους και συμπαρατάσσονται μαζί μας στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, στον Δήμο Λάρισας και τους άλλους δήμους, αναγνωρίζοντας την ανάγκη να δυναμώσει το ΚΚΕ παντού, μπαίνουμε πιο αποφασιστικά στον προεκλογικό αγώνα, καλώντας τους εργατοϋπαλλήλους, τους μικρομεσαίους αγρότες τους μικροεπαγγελματίες, τους επιστήμονες, τη νεολαία και τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών, να δώσουν μαζικά την ψήφο τους στα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Περιφέρεια και στον Δήμο και του ΚΚΕ, στην Ευρωβουλή και στη Βουλή, που ήταν πάντα μπροστά στους λαϊκούς αγώνες, για να υπάρχει πιο δυνατή λαϊκή αντιπολίτευση απέναντι σε κάθε αντιλαϊκή πολιτική, για να δυναμώσει η διεκδίκηση των λαϊκών αναγκών, είτε ο λαός μας τάξει στη διοίκηση, είτε στην αντιπολίτευση της Περιφέρειας και των Δήμων και για να δυναμώσει ο αγώνας για λαϊκή εξουσία και οικονομία, που θα λύσει τα λαϊκά προβλήματα».

Gallery άρθρου

{gallery}221921{/gallery}
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass