«Ποιες οι δράσεις σας για την "έξυπνη πόλη" και τη στήριξη των νέων, κ. Καλογιάννη;»

ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΡΕΝΑΣ ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

Δημοσίευση: 09 Ιαν 2019 15:26

 «Επί πέντε χρόνια, ο κ. Καλογιάννης δεν πρόσθεσε τίποτα στη λειτουργία του Δήμου. Η γραφειοκρατία στις υπηρεσίες βασιλεύει και ταλαιπωρεί τους πολίτες, αγνοώντας τη σύγχρονη τεχνολογία.

Την ίδια στιγμή που τα γειτονικά Τρίκαλα έχουν κατακτήσει τον τίτλο της «έξυπνης πόλης». Με αυτά τα λόγια σχολιάζει, μεταξύ άλλων, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Λαρισαίων κα Ρένα Καραλαριώτου τις σχετικές δηλώσεις του κ. Δημάρχου, κατά τη διάρκεια της κοπής της πίτας στο ΔΩΛ.

Αναλυτικότερα η κα Καραλαριώτου αναφέρει τα εξής: Με έκπληξη διαβάσαμε ότι ο δήμαρχος κ. Απόστολος Καλογιάννης δήλωσε ότι θέλει να γίνει η Λάρισα «έξυπνη πόλη», αλλά και να ασχοληθεί η δημοτική αρχή με την Επιχειρηματικότητα των Νέων. Όλα  αυτά, ελάχιστους μήνες πριν από τις εκλογές κι ενώ άφησε μια ολόκληρη πενταετία να χαθεί… Οι «έξυπνες πόλεις» είναι λειτουργικές επειδή εφαρμόζουν συστήματα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και ψηφιακών υπηρεσιών προς τους πολίτες. Οι «έξυπνες πόλεις» δίνουν λογαριασμό στους πολίτες τους για κάθε ευρώ που ξοδεύουν. Οι «έξυπνες πόλεις» αγκαλιάζουν την καινοτομία και την εξωστρέφεια και προσελκύουν επενδύσεις, αν πραγματικά και όχι προεκλογικά ενδιαφέρονται για την επιχειρηματικότητα των Νέων. Την επιχειρηματικότητα των Νέων, ο δήμαρχος Λαρισαίων την ανακάλυψε δυστυχώς πολύ αργά, εκτός και αν θεωρεί ότι μπορούν να συγκρατήσουν τους νέους στην πόλη επενδύσεις όπως το «Παζάρι». Αλήθεια έχει πάρει κάποιες πρωτοβουλίες υπέρ της επιχειρηματικότητας των νέων ως σήμερα ο κ. Καλογιάννης; Ή, μήπως έκανε κάτι υπέρ της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, που μας διαφεύγει;

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass