Στην παράταξη Ροντούλη Τυρναβίτης «κομπιουτεράς»

Στόχος μας η δημιουργία ενός «έξυπνου δήμου», δηλώνει στην «ΕτΔ»

Δημοσίευση: 19 Νοε 2018 15:22

Ο Τυρναβίτης Θανάσης Σφέτσιος, με εξειδίκευση στους τομείς της Πληροφορικής, των Τηλεπικοινωνιών και του Διαδικτύου εντάχθηκε στη «Δράση Πολιτών» και είναι έτοιμος να συμμετάσχει στην κοινή προσπάθεια αναγέννησης του τόπου μας.

Σε δήλωσή του χθες ο κ. Ροντούλης, μετά την προσχώρηση του κ. Σφέτσιου, τόνισε:

«Σήμερα καλωσόρισα στη «Δράση Πολιτών» έναν παλιό μου μαθητή, γι' αυτό είμαι και ιδιαίτερα συγκινημένος. Ο Θανάσης είναι ένας εξαίρετος οικογενειάρχης που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην πόλη του Τυρνάβου, αποκτώντας μόνο φίλους και υποστηρικτές λόγω του άμεμπτου χαρακτήρα και της αψεγάδιαστης συμπεριφοράς του. Πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει πολύ σε θέματα πρόσβασης στη σύγχρονη τεχνολογία και ήδη το πράττει αυτό προς όφελος πολλών κατοίκων του Τυρνάβου, καθιστάμενος ιδιαίτερα αγαπητός, κυρίως σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα στις νέες τεχνολογίες.

Έχω την πεποίθηση ότι ο Θανάσης Σφέτσιος θα καταγράψει πολύ καλές εκλογικές επιδόσεις, για να προσφέρει στη συνέχεια τις γνώσεις του και στο επίπεδο του Δήμου. Καλώς ήρθες Θανάση. Η παρουσία σου μας τιμά».

Σύντομη δήλωση έκανε και ο κ. Θανάσης Σφέτσιος: «Πιστεύω στις δυνατότητες του κ. Ροντούλη και στη δυναμική της «Δράσης Πολιτών». Έτσι προσχώρησα στην παράταξη με την ελπίδα της ανάπλασης του τόπου μας και με την προσδοκία ότι η συγκεκριμένη αυτοδιοικητική ομάδα θα κινηθεί στην κατεύθυνση δημιουργίας ενός «έξυπνου» Δήμου, που θα εξυπηρετεί τον δημότη μέσω πολλαπλών καινοτόμων τεχνολογικών εφαρμογών.

Αν το επιτρέψουν οι συμπολίτες μου, δηλώνω έτοιμος να καταθέσω και τη δική μου ανιδιοτελή προσφορά στην προσπάθεια δημιουργίας ενός «ευφυούς Δήμου», που θα κάνει τη ζωή όλων ποιοτικότερη και ευκολότερη. Ευελπιστώ ότι θα κερδίσω την εμπιστοσύνη των συνδημοτών μου, μολονότι ασχολούμαι πρώτη φορά με τα κοινά, καθώς κάνω την προσπάθειά μου με ανοιχτή καρδιά και με καθαρή ματιά, χωρίς μικροκομματικές στρεβλώσεις ή άλλες διαιρετικές λογικές. Πρώτα και πάνω από όλα βάζω τον Τύρναβο».

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass