ΟΛΑ ΚΥΛΗΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Μεγαλύτερο το ΟΧΙ στον Δήμο Τυρνάβου

Δημοσίευση: 07 Ιουλ 2015 8:02

 

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Με τον πλέον υποδειγματικό τρόπο διεξήχθη προχθές το Δημοψήφισμα, στην ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου και του Αμπελώνα

Από νωρίς το πρωί όλα ήταν έτοιμα. Τα δύο δημαρχεία Τυρνάβου και Αμπελώνα ήταν ανοιχτά και οι δημοτικοί υπάλληλοι ήταν στις θέσεις τους για την υποβοήθηση της εκλογικής διαδικασίας.

Το ποσοστό του ΟΧΙ στον Δήμο Τυρνάβου, ξεπέρασε κατά πολύ εκείνο της επικράτειας, φτάνοντας το 67,19% με 7.316 σταυρούς, με το ΝΑΙ να πέφτει στο 41,54% και 5.198 σταυρούς.

Ικανοποίηση για το αποτέλεσμα και στη Δημοτική Αρχή Τυρνάβου, ωστόσο επιθυμώντας να διατηρηθούν χαμηλοί τόνοι δεν υπήρξαν δηλώσεις και πανηγυρισμοί.

Και από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ Τυρνάβου η δήλωση στην «Ε» ήταν προσεγμένη, χωρίς θριαμβολογίες. Η οργάνωση μελών του ΣΥΡΙΖΑ Τυρνάβου δηλώνει ικανοποιημένη από το ποσοστό που είναι το υψηλότερο στο νομό Λάρισας. Η εκτίμηση είναι ότι ο λαός ψηφίζοντας ΟΧΙ ουσιαστικά ψήφισε υπέρ της Ευρώπης, της Δημοκρατίας και της Αλληλεγγύης και όχι της Ευρώπης της λιτότητας.

Το βράδυ της Κυριακής μετά την οριστικοποίηση του αποτελέσματος του Δημοψηφίσματος δεν υπήρξαν στον Τύρναβο πανηγυρισμοί από οπαδούς του ΟΧΙ. Και αν το μεσημέρι της Κυριακής στην κεντρική πλατεία του Τυρνάβου, αλλά και στα άλλα καταστήματα του κέντρου υπήρχε το αδιαχώρητο και ουσιαστικά ήταν μια γιορτή της Δημοκρατίας, το βράδυ υπήρχε η συνήθης κίνηση με τους υποστηρικτές του ΟΧΙ και του ΝΑΙ να ανταλλάσσουν τυρναβίτικα πολιτικά πειράγματα έχοντας όμως το «πάνω χέρι» οι υποστηρικτές του ΟΧΙ.

Ο διευθυντής διοικητικών υπηρεσιών του δήμου ο οποίος κατά γενική ομολογία θεωρείται όχι μόνο στον Τύρναβο αλλά και γενικότερα άνθρωπος με εμπειρία σε εκλογές εδώ και 30 χρόνια κ. Πέτρος Οντούλης φρόντισε ώστε όλα να λειτουργήσουν άψογα από το άνοιγμα ως το κλείσιμο της κάλπης αλλά και στη συνεχεία να σταλούν το ταχύτερο δυνατό τα αποτελέσματα ανά εκλογικό τμήμα του Δήμου Τυρνάβου στα κεντρικά. Μάλιστα ο ίδιος συγχάρηκε και ευχαρίστησε τους συναδέλφους του για το γεγονός ότι δούλεψαν το τριήμερο με αυταπάρνηση χωρίς να σκέφτονται το πενιχρό εκλογικό επίδομα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass