Παράπονα για το κάμπινγκ Στομίου

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΗ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑΣ

Δημοσίευση: 14 Ιουλ 2018 22:00

Παράπονα για τη διαχείριση και την κατάσταση που επικρατεί στο δημοτικό κάμπινγκ Στομίου κάνει κατασκηνωτής, υποστηρίζοντας ότι είναι «έρμαια κακής διαχείρισης» αφού κανείς, όπως σημειώνει, «δεν έχει τη διάθεση ούτε να ακούσει τα προβλήματα αλλά ούτε και να τα επιλύσει.

Όποιος διατυπώσει αντίθετη άποψη από εκείνη του υπευθύνου της επιχείρησης θα πρέπει να αποχωρήσει», αναφέρει.

Από την άλλη όμως πλευρά ο δήμαρχος Αγιάς Αντώνης Γκουντάρας δίνει άλλη διάσταση υποστηρίζοντας ότι έχουν γίνει έργα βελτίωσης και πως μόλις πριν λίγες ημέρες ο χώρος ελέγχθηκε από τον ΕΟΤ, στο πλαίσιο της παράδοσης της άδειας λειτουργίας.

Αναγνώστης αναφέρει ότι χρήζουν άμεσης συντήρησης οι δρόμοι και οι τουαλέτες, ενώ ζητά και ταχύτερο ίντερνετ. Μεταξύ άλλων χαρακτηρίζει ως «άθλιους τους δρόμους στο κάμπινγκ του Στομίου. Από τον Απρίλιο που εγκατέστησαν το σύστημα πυρόσβεσης ακόμα και μέχρι σήμερα παραμένουν οι τρύπες των αγωγών με αποτέλεσμα να υπάρχουν λακκούβες που είναι επικίνδυνες τόσο για τα αυτοκίνητα όσο και για τα παιδιά που παίζουν. Τα αυλάκια αρχικά είχαν καλυφθεί με άμμο αλλά μετά από τις βροχές η άμμος υποχώρησε, με αποτέλεσμα σε αρκετά σημεία να υπάρχουν λακκούβες ακόμα και είκοσι εκατοστών.

Σε άθλια κατάσταση είναι και οι τουαλέτες καθώς οι λεκάνες είναι ραγισμένες και οι πόρτες έχουν κρεμάσει με κίνδυνο να σπάσουν. Η διεύθυνση δεν δείχνει να ενδιαφέρεται, ενώ το σήμα του ίντερνετ είναι καλό μόνο στην πύλη καθώς δεν καλύπτει ούτε τις ανάγκες των κατασκηνωτών. Δυστυχώς η υποτιθέμενη ανακαίνιση του κάμπινγκ δεν κατάφερε να λύσει τα προβλήματα», σημειώνει.

Σχολιάζοντας τα όσα αναφέρει ο κατασκηνωτής, ο δήμαρχος Αγιάς υπογραμμίζει ότι «έγιναν τομές γιατί τοποθετήθηκε δίκτυο πυρόσβεσης, αυτές έκλεισαν πρόχειρα γιατί από τις ίδιες θα περάσει και το ευρωζωνικό δίκτυο». Σε ό,τι αφορά στην κατάσταση στα μπάνια και τις τουαλέτες υπογραμμίζει ότι «έχουν αλλαχτεί τα περισσότερα. Από τα πέντε συνολικά που υπάρχουν είναι φτιαγμένα τα τρία. Επίσης, υπάρχουν μπάνια και τουαλέτες για ΑμεΑ ενώ μέλημά μας είναι ο χώρος να είναι προσβάσιμος σε άτομα με αναπηρίες και στα οχήματά τους. Σχετικά με το ίντερνετ σίγουρα θα ενισχυθεί αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα είναι για να καλύπτει τις ανάγκες σπιτιού».

Τέλος, ο Αντώνης Γκουντάρας διευκρινίζει ότι «οι κανόνες του κάμπινγκ είναι συγκεκριμένοι και για όλους τους κατασκηνωτές. Δεν μπορεί για παράδειγμα κάποιος να έχει φτιάξει μόνιμη κατασκευή ή να φέρνει μια οικογένεια τέσσερα αυτοκίνητα. Επίσης, οι κατασκηνωτές εκπροσωπούνται και στη συνάντηση που είχαμε με τον ΕΟΤ ο εκπρόσωπός τους δεν έθεσε τέτοια ζητήματα».

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

Σύμφωνα με τον κανονισμό «δεν επιτρέπεται η διαμονή ατόμων στον χώρο της κατασκήνωσης οι οποίοι έχουν οφειλές παλαιότερων ετών. Η διαμονή μιας σεζόν (1.100 ευρώ) στον χώρο του κάμπινγκ καταβάλλεται έως εξής: 1η δόση 300 ευρώ προκαταβολή με την έλευση στο κάμπινγκ, 2η δόση: έως 30 Ιουνίου και 3η δόση: έως 10 Αυγούστου.

Οι πολύτεκνοι (4 παιδιά και άνω) θα προσκομίζουν οι ίδιοι το πιστοποιητικό του συλλόγου πολυτέκνων Ελλάδος για την απόδειξη της πολυτεκνίας. Τα άτομα με χρόνια προβλήματα υγείας θα προσκομίζουν τα ιατρικά σχετικά έγγραφα που θα αποδεικνύεται το ποσοστό της αναπηρίας. Σε διαφορετική περίπτωση δεν γίνεται δεκτή καμία αίτηση για χρέωση μειωμένης τιμής (900 ευρώ τη σεζόν).

Επισκέπτες πελατών μπορούν να παραμείνουν στο κάμπινγκ ύστερα από ενημέρωση της reception και εφόσον αφήσουν την ταυτότητά τους. Ανώτερη διάρκεια διαμονής 2 ώρες. Μετά το όριο αυτό ο επισκέπτης χρεώνεται με ημερήσια διαμονή. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει ενημέρωση της reception από τους επισκέπτες και ούτε από τους πελάτες του κάμπινγκ η χρέωση γίνεται αυτόματα στον πελάτη.

Η τιμή για τη σεζόν συμπεριλαμβάνει ένα αυτοκίνητο ή ένα δίκυκλο. Για επιπλέον αυτοκίνητα ή δίκυκλα θα υπάρξει και επιπλέον χρέωση σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο».

Ο τιμοκατάλογος του κάμπινγκ έχει ως εξής ανά διανυκτέρευση: 1 άτομο 4.00 ευρώ, Παιδί (έως 5 χρονών) Δωρεάν, Παιδί (έως 12 χρονών) 2.50 ευρώ, Αυτοκίνητο: 2.50 ευρώ, Τροχόσπιτο: 5.00 ευρώ, Αυτοκινούμενο: 6.00 ευρώ, Σκηνή: 3.50 ευρώ, Δίκυκλο: 1.50 ευρώ, Βάρκα: 2.50 ευρώ, Τρέιλερ: 2.50 ευρώ, Επισκέπτης (πάνω από 2 ώρες): 2.00 ευρώ.

 

Ζωή Παρμάκη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass