Στον δήμαρχο ο βραβευμένος γυμναστής Αλ. Μπατρακούλης

ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ «ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ»

Δημοσίευση: 12 Ιουλ 2018 16:08

Τον διακεκριμένο Λαρισαίο γυμναστή κ. Αλέξη Μπατρακούλη, στον οποίο πρόσφατα απονεμήθηκε το διεθνές βραβείο του Προσωπικού Γυμναστή της χρονιάς, από τον παγκόσμιο οργανισμό IDEA (θεωρείται κορυφαίο βραβείο στη βιομηχανία του fitness),υποδέχθηκε στο γραφείο του ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης.

Ο δήμαρχος συνεχάρη τον κ. Μπατρακούλη, για την κατάκτηση της ανώτερης διεθνούς διάκρισης στο αντικείμενό του, ενώ κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν τρόποι συνεργασίας και στήριξης της προσπάθειας του κ. Μπατρακούλη στον τομέα «Ασκηση και Υγεία», προς όφελος και των Λαρισαίων.

Ο Λαρισαίος γυμναστής εξέφρασε την ιδιαίτερη χαρά του, να ανταποκριθεί στην πρόταση του δημάρχου.

Στη συνάντηση συμμετείχε και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού κ. Γ. Κωσταρόπουλος.

Σημειώνεται πως ο κ. Μπατρακούλης είναι πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στην Άσκηση και Υγεία και διεθνώς πιστοποιημένος από τους μεγαλύτερους εκπαιδευτικούς οργανισμούς παγκοσμίως (ΑCE, ACSM, AFAA, NASM, NSCA) σε περισσότερες από 15 διαφορετικές ειδικότητες.

Από το 2012 έχει διοριστεί ως μέλος στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή Επαγγελματικών Προτύπων στην εκπαίδευση του Fitness με έδρα τις Βρυξέλλες και έχει κάνει διεθνείς εισηγήσεις σε περισσότερες από 10 χώρες στην Ευρώπη.

Το 2013 ήταν ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Ομάδας Εργασίας που επιμελήθηκε τα εκπαιδευτικά πρότυπα των επαγγελματιών άσκησης για την εξειδίκευση στην άσκηση και τη διαχείριση βάρους. Πλέον όμως η ανοδική του πορεία συνεχίζεται μέσω έντονης δράσης και στις άλλες ηπείρους. Είναι πλέον ειδικός εμπειρογνώμονας και διεθνής εκπαιδευτής του Αμερικανικού Συμβουλίου Άσκησης (ACE), και μέλος της Επιτροπής Πιστοποίησης Exercise is Medicine της Αμερικανικής Αθλητιατρικής Εταιρείας (ACSM).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass