«Μισή αλήθεια λέει ο κ. Μανώλης»

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΙΧ. ΚΑΡΑΤΕΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ

Δημοσίευση: 06 Ιουλ 2018 15:28

Λόγους δεοντολογίας επικαλείται ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τεμπών κ. Μιχάλης Καρατέγος (φωτ.) σε ό,τι αφορά στη μη υιοθέτηση της πρότασης του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Γιώργου Μανώλη ο οποίος κατέθεσε προς ψήφιση κείμενο για την πρόσφατη συμφωνία των Πρεσπών μεταξύ Ελλάδος και FYROM.

Ο κ. Καρατέγος αναφέρει: «Η απάντηση (σ.σ.: στην πρόταση Μανώλη) ήταν σαφής και ξεκάθαρη. Καταρχήν συμφωνούμε σε κάποια από τα σημεία του ψηφίσματος. Για λόγους, ωστόσο, καθαρά δεοντολογικούς, αφού απουσίαζαν ο εκλεγμένος επικεφαλής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» καθώς και αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι, προτάθηκε να συζητηθεί το θέμα στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και από κοινού όλες οι παρατάξεις να καταλήξουμε σε ένα ψήφισμα που θα αποτυπώνει σε μέγιστο βαθμό τη θέση όλων μας.

Η αγάπη και ο σεβασμός για την ιστορία, την πατρίδα, την παράδοση και τον πολιτισμό αποδεικνύεται με πράξεις και όχι με λόγια. Επίσης, δεν είναι αποκλειστικότητα κανενός».

Και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τεμπών κ. Μιχάλης Καρατέγος καταλήγει: «Κατά τη συνήθη πρακτική ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης (ο κ. Γιώργος Μανώλης), με τη δημοσιοποίηση της επιστολής λέει τη μισή αλήθεια και μόνο σε εντυπώσεις αποσκοπεί. Έλεος με τον λαϊκισμό και την πατριδοκαπηλία».

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass