Βρώμικη και παραμελημένη η λίμνη στο Κηποθέατρο

ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 1ο ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΠΡΙΝ ΤΟ…2ο

Δημοσίευση: 06 Ιουν 2018 22:12

Πριν λίγες ημέρες ο Δήμος Λαρισαίων μέσω της σελίδας του στο Facebook κυκλοφόρησε ένα βίντεο μέσω του οποίου διαφημίζει πολλές από τις κινήσεις της δημοτικής αρχής. Μία από αυτές ήταν και η «επιτυχία που σημείωσε το Πάρκο των Ευχών» στο Κηποθέατρο αναφέροντας πως περίπου 700.000 επισκέπτες πέρασαν από την πόλη θαυμάζοντας και την τεχνητή λίμνη στολισμένη και με παγοδρόμιο. Διαφημίστηκε πως η Λάρισα είναι προορισμός…

Χθες ωστόσο, έξι μήνες μετά το πρώτο Πάρκο των Ευχών και άλλους τόσους πριν το δεύτερο Πάρκο των Ευχών, η κατάσταση δεν αποτελεί διαφήμιση για την πόλη, κάτι που μπορεί εύκολα να διαπιστώσει ο αναγνώστης και μέσα από τις φωτογραφίες. Το σημείο το οποίο θαύμασαν οι εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες δεν μπορούν να το απολαύσουν με τον ίδιο θαυμασμό οι πολίτες της Λάρισας αυτό το χρονικό διάστημα.

Η λίμνη είναι γεμάτη από χώμα και λάσπη στον βυθό της, τα σκουπίδια και διάφορα άχρηστα υλικά, βρίσκονται ανά δεκάδες σε κάθε πλευρά της λίμνης ενώ η στάθμη του νερού είναι πολύ χαμηλή.

Σε κάποιο σημείο μάλιστα, εκεί που κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του Πάρκου των Ευχών βρισκόταν η είσοδος του παγοδρομίου δεν υπάρχουν κάγκελα ασφαλείας για τους «μικρούς μας φίλους». Πιθανότατα είχαν αφαιρεθεί τον χειμώνα για να μπορεί να γίνει η εγκατάσταση του παγοδρομίου αλλά ακόμα και σήμερα στις αρχές του καλοκαιριού βρίσκονται παρατημένα κάπου τριγύρω.

Κ. ΓΚΙΑΣΤΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass