Ας μας επιτρέψουν η επιλογή του «δρόμου» να είναι δικιά μας υπόθεση

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσίευση: 06 Ιουν 2018 15:40

«Είναι τουλάχιστον καινοφανές ένα κόμμα να σχολιάζει με ανακοίνωση τύπου, τα όσα ειπώθηκαν (ή μέρος αυτών), σε διαδικασία άλλου κόμματος. Από αυτή την άποψη η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας σίγουρα πρωτοτυπεί!» δηλώνει το Κίνημα Αλλαγής Λάρισας απαντώντας σε χθεσινή ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ και με ανακοίνωσή της σημειώνει:

«Οι τοποθετήσεις των μελών και φίλων του Κινήματος Αλλαγής στη Νομαρχιακή τους Συνέλευση, δεν είναι δυνατόν να υπόκεινται σε … προσυμβατικό έλεγχο ούτε να εγκρίνονται από τη Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ό,τι αφορά στην ουσία και σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύτηκαν στα τοπικά ΜΜΕ, ήταν ο γραμματέας της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ που έκανε λόγο σε εκδήλωση στη Νεάπολη (6 Μαρτίου) ότι « οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ λειτουργούσαν με όρους μαφίας» και γνωστό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στη Λάρισα, που ανήρτησε στην προσωπική του σελίδα στο f/b, δημοσίευση στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Πάτρας που σημείωνε ότι «Το να είσαι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ αν δεν είσαι ολιγάρχης ή λαμόγιο είναι ηλιθιότητα. Το να προσπαθείς να βγεις κι από πάνω θαρρώ πλέον ότι πρέπει να είναι και ποινικό αδίκημα ξεκάθαρα». Για τα παραπάνω υπάρχουν τα αποδεικτικά στοιχεία στη διάθεση κάθε “δύσπιστου”.

Οι υποδείξεις περί νηφαλιότητας λοιπόν, καλό θα ήταν να γυρίσουν στην πλευρά των συντακτών της ανακοίνωσης καθώς είναι φανερό ποιοι καλλιέργησαν κλίμα αντιπαράθεσης.

Δεν έχουμε άλλωστε την πολυτέλεια να ασχολούμαστε με τα υπαρξιακά πολιτικά προβλήματα των άλλων, όταν μπροστά μας έχουμε τη συγκρότηση των τοπικών μας οργανώσεων και την κατάθεση της πολιτικής μας πρότασης στην κοινωνία.

Τέλος ας μας επιτρέψουν η επιλογή του «δρόμου» να είναι δικιά μας υπόθεση.

Αν οι ίδιοι επέλεξαν τον δρόμο της αυταπάτης, των κενών υποσχέσεων, της κοινωνικής αναλγησίας και του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας, εμείς θα βαδίσουμε αυτόν της πραγματικής εξόδου από την κρίση, με τη χώρα όρθια και την κοινωνία ξανά μπροστά».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass