Ορκίστηκε και ανεξαρτητοποιήθηκε

Ο Γ. ΚΑΣΤΑΝΑΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Δημοσίευση: 02 Ιουν 2018 16:12

Ορκίστηκε προχθές δημοτικός σύμβουλος, ενώπιον του αντιδημάρχου Ελασσόνας κ. Διονύση Μπαλούκα, λαμβάνοντας τη θέση του εκλιπόντος δημοτικού συμβούλου Γιάννη Χαλκίδη, ο κ. Γιώργος Καστανάρας, ο οποίος αμέσως μετά την ορκωμοσία του κατέστησε γνωστή την πρόθεσή του να ανεξαρτητοποιηθεί.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Ελασσόνας διευκρινίζεται πως «ο κ. Καστανάρας έπραξε το ορθό, αποφεύγοντας τη διαγραφή του από τη δημοτική ομάδα της πλειοψηφίας, καθότι με τη στάση, τη συμπεριφορά και τις ενέργειές του, τόσο στο προσκήνιο, πολύ δε περισσότερο στο παρασκήνιο, επέλεξε άλλα μονοπάτια, που είναι απέναντι στα συμφέροντα του Δήμου Ελασσόνας.
Όπως είναι γνωστό ο κ. Καστανάρας μετά την παραίτησή του από τη θέση του ειδικού συνεργάτη, δημιουργεί ένα αρνητικό κλίμα στο πρόσωπο του δημάρχου Ελασσόνας, παίρνοντας μάλιστα τη θέση του «συνηγόρου υπεράσπισης» επιχειρηματιών που διεκδικούν υπέρογκα χρηματικά ποσά, τα οποία και αποτελούν τροχοπέδη στην ομαλή λειτουργία του Δήμου, καταθέτει, δε, και ως μάρτυρας κατηγορίας σε ποινικές υποθέσεις εναντίον του δημάρχου, ενώ είναι χαρακτηριστική η ενέργειά του να κινηθεί δικαστικά εναντίον του Δήμου Ελασσόνας διεκδικώντας το ποσό των 8.785 ευρώ!
Γίνεται, λοιπόν, εύκολα αντιληπτό πως ο κ. Καστανάρας δεν θα μπορούσε να έχει την παραμικρή σχέση με τη δημοτική ομάδα της πλειοψηφίας και φυσικά η ηθική του δεν ταιριάζει με αυτή που πρεσβεύει η παράταξη της πλειοψηφίας», καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου Ελασσόνας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass