«Τραγουδάμε για την Ελένη»

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΧΡΟΝΗ ΛΑΡΙΣΑΙΑ

Δημοσίευση: 30 Μαϊ 2018 4:31 | Τελευταία ενημέρωση: 02 Ιουν 2018 22:31

Οι Λαρισαίοι έδειξαν για ακόμα μια φορά την αλληλεγγύη τους, την ανθρωπιά τους και άνοιξαν την αγκαλιά τους στην τρίχρονη Ελένη προκειμένου να στηρίξουν την προσπάθειά της για να αποκατασταθεί το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Είναι μόλις 3 ετών και κανείς δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχος. Σύλλογοι, φορείς, ιδιώτες και επαγγελματίες αμέσως κινητοποιήθηκαν και είπαν «όλοι μαζί για την Ελένη». Κουμπαράδες, κουπόνια, συναυλία και βραδιά αφιερωμένη σε εκείνη, είναι κάποιες από τις δράσεις που πραγματοποιούνται στην πόλη.

Ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Καταστημάτων Αναψυχής και Εστίασης νομού Λάρισας, με αφίσες του στα καταστήματα προσφέρει μέρος των εσόδων και καλεί τους καταναλωτές να ενισχύσουν όλοι μαζί οικονομικά την οικογένεια της Ελένης Μαβίδη. «Η ανταπόκριση του κόσμου είναι συγκινητική» αναφέρει ο Κώστας Νούσιος ιδιοκτήτης καταστήματος εστίασης υπογραμμίζοντας ότι «εκτός από τους κουμπαράδες που έχουν τοποθετηθεί στα καταστήματά μας θα κυκλοφορήσουν και κουπόνια των 3 και 5 ευρώ για την ενίσχυση της Ελένης, τα οποία θα τα βρίσκουν οι καταναλωτές σε όλα τα καταστήματα της πόλης».

Συναυλία αλληλεγγύης με τη συμμετοχή πολλών Λαρισαίων καλλιτεχνών θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη στον προαύλειο χώρο του Μύλου στις 9 το βράδυ, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για τη στήριξη της μικρής Λαρισαίας. Οι καλλιτέχνες της πόλης ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του «Μύλου 1927» ενώνουν τις φωνές τους για μια βραδιά με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, που θα έχει ελεύθερη είσοδο, όμως όσοι το επιθυμούν μπορούν να αγοράζουν στην είσοδο ένα κουπόνι αξίας 5 ευρώ. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τη συναυλία θα διατεθούν στην οικογένεια της μικρής για την κάλυψη των εξόδων της θεραπείας της.

Επίσης, την Τρίτη 5 Ιουνίου το μπαρ «Barley» θα πραγματοποιήσει εκδήλωση υποστήριξης της Ελένης Μαβίδη και όλα τα έσοδα της βραδιάς θα δοθούν προκειμένου να συγκεντρωθούν τα χρήματα για την επέμβαση.

Ζ.Π.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass