ΕΤΟΙΜΟΡΡΟΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ COB

Τα τρία γουρουνάκια από το Κόκκινο Νερό…

Δημοσίευση: 18 Μαϊ 2018 22:25

Πέρασαν χρόνια από τότε που μια ομάδα νέων ανθρώπων έφτιαξε ένα σπίτι με τη μέθοδο cob λίγο έξω από το Κόκκινο Νερό.

«Αυτό αρχικά ανήκε στον Δήμο, στη συνέχεια παραχωρήθηκε στη MKO «water action» και από τότε εγκαταλείφθηκε», αναφέρει ο επιχειρηματίας της περιοχής και ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αγιάς Αντώνης Μπεϊνάς σε προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Μάλιστα το τελευταίο διάστημα μετατράπηκε σε δημόσιο ουρητήριο, ενώ άλλοι το θεώρησαν κατάλληλο χώρο για να αφήσουν τις παλιές τους πολυθρόνες. «Τον περασμένο Φεβρουάριο κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγιάς ζήτησα να ενταχθεί ως θέμα για συζήτηση, να γυρίσει το σπίτι στον Δήμο και να προχωρήσουμε στις απαραίτητες εργασίες μιας και άρχισαν να πέφτουν τα υλικά από τα οποία είναι φτιαγμένο. Χρειάζεται συντήρηση. Τελικά, δεν έγινε τίποτα», σημειώνει.

Πλέον την κατάσταση την αντιμετωπίζουν με μια δόση χιούμορ μιας και η εικόνα που παρουσιάζει το συγκεκριμένο σπίτι το οποίο «κοσμεί» την περιοχή δεν είναι και η καλύτερη δυνατή. Στους διερχόμενους τουρίστες και επισκέπτες που αντικρίζουν το θέαμα και αναρωτιούνται τι είναι και γιατί βρίσκεται σε αυτήν την κατάσταση λένε πως «τα τρία γουρουνάκια – από το γνωστό παραμύθι- ήταν από το Κόκκινο Νερό και αυτό είναι ό,τι απέμεινε από την επίθεση του κακού λύκου. Είχε κι άλλα δίπλα με άχυρα και ξύλα και έπεσαν, και άλλες τόσες ιστορίες για να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα».  

Ζ.Π.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass