ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΕΦΕ: ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΟΠΟΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ

Πού και πώς θα ψηφίσουν οι Νεοδημοκράτες

Δημοσίευση: 12 Μαϊ 2018 15:20

Για το θέμα της αλλαγής χώρων για την εκλογική διαδικασία ασχολήθηκε η ΚΕΦΕ μετά από τις ενστάσεις που έγιναν τόσο στον Τύρναβο όσο και στα Φάρσαλα. Μιλώντας χθες στην «Ε» ο πρόεδρος της ΝΕΦΕ Λάρισας κ. Γιώργος Κοτρώνης (ο πρόεδρος σύμφωνα, με το καταστατικό, είναι κομματικό στέλεχος από άλλο νομό.

Ο κ. Κοτρώνης είναι από τη Λαμία), τόνισε ότι η επιλογή των χώρων για τη διαδικασία των εκλογών δεν είναι αρμοδιότητας της ΝΕΦΕ. Εδώ και πολύ καιρό προτάθηκαν οι χώροι με καταληκτική ημερομηνία την 23η Απριλίου 2018. Πέρα από τα παραπάνω δύο μέρες πριν την εκλογική διαδικασία δεν είναι δυνατόν να αλλάξει ο χώρος διεξαγωγής των εκλογών.

Παράλληλα ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Εφορευτικής Επιτροπής εξέδωσε αργά χθες το απόγευμα ανακοίνωση με τις τεχνικές οδηγίες της εκλογικής διαδικασίας. «Η Ν.ΕΦ.Ε. Λάρισας ενημερώνει ότι οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη στα αξιώματα του προέδρου της Νομαρχιακής Οργάνωσης, των μελών της ΝΟ.Δ.Ε., των προέδρων των ΔΗΜ.Τ.Ο. και των μελών των ΔΗΜ.Τ.Ε. θα διεξαχθούν την Κυριακή, 13 Μαΐου, από τις 9:00 π.μ. έως  19:00 μ.μ., στους κάτωθι χώρους:

-Φάρσαλα, Γραφεία ΔΗΜ.Τ.Ο. (Λαμίας 8 -Εμπορικό Κέντρο Φαρσάλων/ 1ος όροφος).

- Τύρναβος, Γραφεία ΔΗΜ.Τ.Ο. (Κεντρική πλατεία Τυρνάβου).

-Ελασσόνα, ΚΕΔΕ (Βλαχοδήμου 1 - Ελασσόνα).

-Τεμπών, αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (Μακρυχώρι).

-Κιλελέρ, πρώην Δημαρχείο Πλατυκάμπου.

-Λάρισα, 4ο Γυμνάσιο ( Ηπείρου και Ανθ. Γαζή).

-Αγιά, ΚΕΠ Αγιάς (1ης Σεπτεμβρίου 4).

Επιπλέον, επισημαίνεται ότι η αναγνώριση του ψηφοφόρου και η διαπίστωση των στοιχείων της ταυτότητάς του, από την κατά περίπτωση αρμόδια Εφορευτική Επιτροπή, θα γίνεται αποκλειστικά μέσω ενός από τα παρακάτω έγγραφα: Αστυνομικού Δελτίου Ταυτότητας, προσωρινής Βεβαίωσης της οικείας Αστυνομικής Αρχής (εκδίδεται σε περίπτωση καταστροφής ή απώλειας του ΑΔΤ), ελληνικού Διαβατηρίου, το οποίο γίνεται δεκτό ακόμη και αν η ισχύς του έχει λήξει, ελληνικής Άδειας Οδήγησης. Δεν είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας μέλους.

Ο μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός σταυρών προτίμησης που μπορεί να θέσει ο ψηφοφόρος στο ψηφοδέλτιο καθορίζεται από τις σχετικές διατάξεις ως εξής: Για την εκλογή του προέδρου της Ν.Ο., μόνον ένα σταυρό προτίμησης, των μελών της ΝΟ.Δ.Ε., έως και τρεις σταυρούς, για πρόεδρο ΔΗΜ.Τ.Ο. μόνον ένα σταυρό και των μελών ΔΗΜ.Τ.Ε., έως και τρεις σταυρούς προτίμησης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass