ΘΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ 1.200 ΜΕΛΗ ΜΕ 200.000 ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΑ

Ιδρύεται νέος Κτηνοτροφικός Σύλλογος στον Τύρναβο

Δημοσίευση: 11 Μαϊ 2018 22:38
Ο προσωρινός πρόεδρος του νέου συλλόγου κ. Αργύρης Μπαϊραχτάρης Ο προσωρινός πρόεδρος του νέου συλλόγου κ. Αργύρης Μπαϊραχτάρης

Πράξη κάνουν οι κτηνοτρόφοι του Δήμου Τυρνάβου την απόφασή τους, όπως εκφράστηκε πρόσφατα σε κτηνοτροφική συγκέντρωση, οι κτηνοτροφικοί σύλλογοι που δραστηριοποιούνται στα όρια του Δήμου Τυρνάβου να ενωθούν και να δημιουργήσουν ενιαίο και ακόμα πιο δυνατό κτηνοτροφικό σύλλογο.

Ένα σύλλογο ο οποίος θα είναι και με διαφορά ο μεγαλύτερος στη χώρα τόσο σε ό,τι αφορά στα μέλη αλλά κυρίως σε ό,τι αφορά στη δυναμική του αφού τα μέλη του, τα οποία θα είναι περίπου 1.200, θα διαθέτουν πάνω από 200.000 αιγοπρόβατα.

Κίνηση η οποία πήρε ήδη τον δρόμο της αναγνώρισης από την πολιτεία.

Σκοπός του νέου συλλόγου θα είναι η διεκδίκηση, προαγωγή και διασφάλιση των επαγγελματικών συμφερόντων των κτηνοτρόφων του Δήμου Τυρνάβου.

Μετά από συνάντηση των προέδρων των Κτηνοτροφικών Συλλόγων που βρίσκονται στον Δήμο Τυρνάβου και στα γύρω χωριά, αποφασίστηκε η ίδρυση ενός νέου Κτηνοτροφικού Συλλόγου του Δήμου Τυρνάβου.

Ο εν λόγω σύλλογος θα έχει μια προσωρινή επιτροπή για ένα διάστημα έξι μηνών και εν συνεχεία θα προχωρήσει στη διενέργεια αρχαιρεσιών για την ανάδειξη του Προεδρείου του Δ.Σ.

Πιο συγκεκριμένα, για το μεταβατικό αυτό διάστημα, στη θέση του προέδρου ορίστηκε ο Αργύρης Μπαϊραχτάρης του Γεωργίου και ως εκπρόσωποι των χωριών οι παρακάτω: Δόκος Δημήτριος για Τύρναβο, Παρλίτσης Ζήσης για Αμπελώνα, Τσίτσιας Αντώνιος για Αργυροπούλι, Μπούσιος Αθανάσιος για Δαμάσι, Γαϊτάνης Αριστείδης για Δελέρια, Παπαγεωργίου Χρήστος για Δένδρα και Μπακαγιάννης Σωτήρης για Πέρα Χώρα.

Στην πρώτη επίσημη ανακοίνωση του υπό ίδρυση συλλόγου αναφέρθηκε εκ παραδρομής ότι συμμετέχει από τη Ροδιά ο κ. Ανδρέας Νιτσιάκος, κάτι που δεν ισχύει.

Νομική εκπρόσωπος και τεχνική σύμβουλος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου του Δήμου Τυρνάβου ορίστηκε η κ. Καλλιόπη Μπεκίρη.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»0

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass