ΥΠΕΚΥΨΕ ΣΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ

Φορτηγό παρέσυρε 82χρονη στην οδό Βόλου

* Πρόκειται για το δεύτερο δυστύχημα το τελευταίο διάστημα στη συνοικία του Αγ. Γεωργίου

Δημοσίευση: 11 Μαϊ 2018 22:26
Το φορτηγό αυτοκίνητο που παρέσυρε την 82χρονη Το φορτηγό αυτοκίνητο που παρέσυρε την 82χρονη

Στα τραύματά της υπέκυψε χθες το μεσημέρι, η 82χρονη Λαρισαία Αικατερίνη Γ. Καραγιάννη που νωρίτερα τραυματίσθηκε όταν παρασύρθηκε από φορτηγό αυτοκίνητο στην οδό Βόλου, σε κατοικημένη περιοχή.

Πρόκειται για τη δεύτερη κάτοικο της περιοχής που χάνει τη ζωή της παρασυρόμενη από φορτηγό, το τελευταίο διάστημα ενώ και ένας 77χρονος άνδρας τραυματίσθηκε σοβαρά όταν παρασύρθηκε από φορτηγό επίσης.

Η άτυχη γυναίκα τραυματίσθηκε σοβαρά, λίγο μετά τις 10 χθες το πρωί όταν στην προσπάθειά της να διασχίσει κάθετα την οδό Βόλου, κάτω από συνθήκες που ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Λάρισας, παρασύρθηκε από φορτηγό αυτοκίνητο. Το δυστύχημα σημειώθηκε στο ύψος σούπερ μάρκετ και κοντά στη διάβαση πεζών όταν, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων στην «Ε», η 82χρονη επέστρεφε στο σπίτι της μετά τη λαϊκή αγορά.

Το φορτηγό εταιρίας Θεσσαλονίκης, οδηγούσε 67χρονος Ρώσος υπήκοος που κινούνταν νόμιμα στην οδό Βόλου και στο ρεύμα της εξόδου από την πόλη. Η 82χρονη, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας όπου δυστυχώς, υπέκυψε στα τραύματά της στις 11.30 την ώρα που υποβαλλόταν σε χειρουργική επέμβαση σε μια ύστατη προσπάθεια των γιατρών.

Υπενθυμίζεται πως πρόκειται για το δεύτερο τροχαίο δυστύχημα με θύμα κάτοικο της περιοχής που χάνει τη ζωή του μετά από παράσυρση από φορτηγό. Προηγήθηκε ο θανάσιμος τραυματισμός 28χρονης ποδηλάτισσας η οποία παρασύρθηκε στις 7 Μαρτίου από φορτηγό στη διασταύρωση της παλαιάς εθνικής οδού Λάρισας – Βόλου με τη λεωφόρο Καραμανλή.

Στις 30 Μαρτίου, ένας 77χρονος τραυματίσθηκε σοβαρά όταν επίσης παρασύρθηκε από φορτηγό στην προσπάθειά του να διασχίσει την οδό Βόλου ενώ αναρίθμητα είναι τα τροχαία ατυχήματα με υλικές ζημιές.

Τα τελευταία θανατηφόρα δυστυχήματα όπως είναι γνωστό έχουν προκαλέσει την αντίδραση φορέων της συνοικίας του Αγ. Γεωργίου αλλά και σειρά επαφών τους με τον Δήμο Λαρισαίων, βουλευτές και περιφερειάρχη προκειμένου να αποχαρακτηρισθεί η οδός Βόλου από εθνική σε αστική οδό με απώτερο σκοπό την απαγόρευση κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων που, μεταξύ άλλων, επιλέγουν την κυκλοφορία μέσω της παλαιάς εθνικής οδού Λάρισας - Βόλου με αφορμή και το υψηλό κόστος των διοδίων στη νέα εθνική.

Μετά την εξέλιξη που έλαβε το δυστύχημα, από την ΕΛ.ΑΣ. παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου της 82χρονης ενώ την ώρα του ατυχήματος συνελήφθη ο 67χρονος οδηγός του φορτηγού.

Β. ΚΑΚΑΡΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass