Πέντε τραυματίες σε τροχαίο έξω από την Αγιά

* Ι.Χ. προσέκρουσε σε άλλο Ι.Χ. με εργάτριες

Δημοσίευση: 07 Μαϊ 2018 20:56

Τροχαίο ατύχημα συνέβη χθες Κυριακή, στις 7:30 το πρωί, λίγο έξω από την Αγιά με απολογισμό πέντε τραυματίες.

Πιο συγκεκριμένα, ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Fiat Seicento και αριθμού κυκλοφορίας ΒΙΕ 7429, με οδηγό 24χρονο Αγιώτη, στο 2ο χιλιόμετρο Αγιάς – Λάρισας, κατευθυνόμενο από τη Λάρισα προς την Αγιά, προσέκρουσε στο πίσω μέρος ΙΧ αυτοκινήτου μάρκας PEUGEOT 405 και αριθμού κυκλοφορίας ΜΙΒ 3957, με ίδια κατεύθυνση, με οδηγό 66χρονο και συνεπιβαίνοντες τέσσερις γυναίκες, όλοι τους κάτοικοι Ανάβρας Αγιάς.

Το δεύτερο όχημα εκείνη τη στιγμή ετοιμαζόταν να στρίψει αριστερά και να μπει στον προαύλειο χώρο ψυγείου – συσκευαστηρίου φρούτων, ώστε οι γυναίκες, εργάτριες στην εν λόγω επιχείρηση, να ξεκινήσουν δουλειά.

Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το πορτ – μπαγκάζ του Πεζό κυριολεκτικά διαλύθηκε, ενώ και στο Seicento η μπροστινή πλευρά έχει σημαντικότατη ζημιά.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος και του Πυροσβεστικού Κλιμακίου της περιοχής, απεγκλωβίστηκαν οι επιβαίνοντες και μεταφέρθηκαν όλοι στο Κέντρο Υγείας Αγιάς, απ’ όπου, αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, όλοι τους πλην του 66χρονου διακομίσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας για περαιτέρω νοσηλεία και ιατρική φροντίδα σε χτυπήματα και διάφορες κακώσεις. Μία, μάλιστα, εκ των γυναικών οδηγήθηκε στο χειρουργείο σοβαρά τραυματισμένη στην κοιλιακή χώρα.

 

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Νίκου Γουργιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass