ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ «Ε»

Ο Δημήτρης Γαλλής στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Σαρακατσαναίων

Δημοσίευση: 26 Απρ 2018 22:12
Το νέο Συμβούλιο της Ομοσπονδίας και ο εκ Καστρίου Αγιάς Δημ. Γαλλής Το νέο Συμβούλιο της Ομοσπονδίας και ο εκ Καστρίου Αγιάς Δημ. Γαλλής

Στο ανώτατο όργανο διοίκησης Συλλόγων Σαρακατσαναίων, την Πανελλήνια Ομοσπονδία, εκλέχθηκε ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Σαρακατσαναίων επαρχίας Αγιάς, Δημήτρης Γαλλής, και αποτελεί έτσι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΟΣΣ με διετή θητεία.

Οι εκλογές ανάδειξης νέου Δ.Σ. πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σάββατο 21 Απριλίου στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη.

Η πολυετής πείρα από την ενασχόλησή του με δράσεις που έχουν να κάνουν με τη διαφύλαξη των παραδόσεων και η επιθυμία του για διαρκή προσφορά στους απανταχού Σαρακατσαναίους αποτέλεσαν τα στοιχεία για τη σχεδόν καθολική αποδοχή του και υπερψήφιση από τα περισσότερα μέλη των συλλόγων που έλαβαν μέρος στην εκλογική διαδικασία.

Οι αρμοδιότητες που ανατέθηκαν στον κ. Γαλλή σχετίζονται με τις εκδηλώσεις της Ομοσπονδίας, με σημαντικότερη και πιο άμεση εκείνη του υπεύθυνου του Πανελλήνιου Ανταμώματος Συλλόγων Σαρακατσαναίων στο Περτούλι.

Συνοδοιπόροι στη διετή προσπάθεια επίτευξης των στόχων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων θα είναι ο πρόεδρός της, Γεώργιος Μουτσιάνας, ο οποίος εκλέχθηκε για τέταρτη συνεχή διετία, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη που απαρτίζουν το συμβούλιο, Κατσιούλας Απόστολος, Μακρής Στέργιος, Τσακνάκης Βασίλης, Κωστούλα Σοφία, Αλεξάκης Κωνσταντίνος, Φαρμάκης Ιωάννης και Μπάρμπας Παναγιώτης.

Σε επικοινωνία μας με τον κ. Γαλλή μάς ανέφερε για την εκλογή του: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εκλέκτορες για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου δίνοντάς τους τον λόγο μου ότι θα κάνω ό,τι περνάει απ’ το χέρι μου, όσον αφορά στα καθήκοντά μου, να βοηθήσω την Ομοσπονδία και, βέβαια, όλους τους συλλόγους ξεχωριστά, ώστε να έχουν καλή, ομαλή λειτουργία, με μοναδικό σκοπό οι παραδόσεις μας να περνούν από γενιά σε γενιά και τα έθιμά μας να συνεχίσουν άρρηκτα δεμένα με την πατρίδα μας, τον λαό και τον πολιτισμό μας».

Τις ευχές τους προς τον κ. Γαλλή και προς το νεοσύστατο διοικητικό συμβούλιο της ΠΟΣΣ για καλή δύναμη και δημιουργική θητεία εξέφρασαν τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Σαρακατσαναίων επαρχίας Αγιάς και ο χοροδιδάσκαλός τους Δημήτρης Σαμουρέλης.

Να σημειωθεί τέλος, πως στην Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέχθηκαν οι Παναγιώτης Κατσαρός, Μιχάλης Σακαλής και Λάμπρος Γιαννακός.

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Νίκου Γουργιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass