ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΤΣΙΑΝΤΩΝΗ ΣΕ ΣΠΙΡΤΖΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΜΠΗ

«Μετατρέψατε σε λαβύρινθο τις πολυδιαφημισμένες σήραγγες»

Δημοσίευση: 17 Απρ 2018 16:12

«Ανύπαρκτη» χαρακτηρίζει την οδική σήμανση στον μη ολοκληρωμένο κόμβο Πυργετού, που «αιφνιδιάζει δυσάρεστα ταξιδιώτες και επαγγελματίες τουρισμού, μοιάζοντας "χαμένοι" στις δαιδαλώδεις διαδρομές προκειμένου να μαντέψουν για το πώς θα προσεγγίσουν τα παράλια του Νομού Λάρισας», επισημαίνει με ερώτησή του προς τον υπουργό Μεταφορών και Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη, ο βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων Γιώργος Κατσιαντώνης.

«Τα περιθώρια στενεύουν» τονίζει ο Γιώργος Κατσιαντώνης στον υπουργό Μεταφορών και Υποδομών που του ζητά να προβεί κατεπειγόντως στην ολοκλήρωση ενός πλήρους οδικού κόμβου στην περιοχή του Πυργετού καθώς «ξεκινά άμεσα η τουριστική περίοδος, και οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στα παράλια και στα γύρω ορεινά ιστορικά χωριά κινδυνεύουν να ζημιωθούν περισσότερο οικονομικά, ενώ οι τουρίστες, Έλληνες και ξένοι, θα απομακρυνθούν από μια δημοφιλή περιοχή που στήριζαν με την επισκεψιμότητά τους πριν την παράδοση του ημιτελούς έργου».

«Είναι απαράδεκτο» τονίζει ο Γιώργος Κατσιαντώνης στον Χρήστο Σπίρτζη να είναι ελλιπής έως ανύπαρκτη η οδική σήμανση, στη μεγαλύτερη σήραγγα των Βαλκανίων, που εφιστά κινδύνους στην οδική ασφάλεια των οδηγών στην προσπάθειά τους να βρουν αν πρέπει να κατευθυνθούν προς τον "Βορρά ή προς τον Νότο".

Ειδικότερα επισημαίνει τον "αποκλεισμό" των επισκεπτών από τη Βόρεια Ελλάδα και τα Βαλκάνια που μόνο με "χρησμό του Μαντείου" μπορούν να φτάσουν στα παράλια του Νομού Λάρισας, αφού ειδικότερα στον κόμβο του Πλαταμώνα δεν υπάρχει ευκρινής σήμανση που να τους οδηγεί στην έξοδο από τον "λαβύρινθο".

«Είναι ντροπή» αναφέρει ο Γιώργος Κατσιαντώνης στον υπουργό Μεταφορών και Υποδομών, "σε μια εποχή που οι επαγγελματίες θα έπρεπε να δραστηριοποιούνται για την ανάπτυξη στα παράλια «να ετοιμάζονται να βγουν στους δρόμους για το αυτονόητο. Για το δίκαιο όλων μας, που θέλει την πλήρη πρόσβαση μέσα από τις δικές σας διαδικασίες σε περιοχές παράλιες και ιστορικές που έχουν μεγάλη ιστορική, θρησκευτική, κοινωνική, οικονομική, τουριστική και πολιτιστική αξία. Στηρίξτε τους επενδύοντας με πράξεις».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass