Κατήγγειλαν κλοπή μέλη του Πατριωτικού

• Λίγο πριν την εκδήλωση για τους στρατιωτικούς

Δημοσίευση: 16 Απρ 2018 21:24

Επίθεση από ομάδα αγνώστων ατόμων δέχθηκαν χθες μέλη και φίλοι του Πατριωτικού Συνδέσμου Λάρισας, στην πλατεία του Αγίου Βησσαρίωνος, λίγο πριν την έναρξη της προγραμματισμένης από τον Σύνδεσμο, συγκέντρωσης συμπαράστασης στους δύο Ελληνες στρατιωτικούς, που κρατούνται σε φυλακές της Τουρκίας.


Συγκεκριμένα, ενώ τοποθετούνταν στον χώρο της πλατείας ο ηχητικός εξοπλισμός και τα πανό, για τις ανάγκες της εκδήλωσης, ομάδα ατόμων επιτέθηκε λεκτικά στα μέλη του Συνδέσμου, φωνάζοντας συνθήματα εναντίον τους.
Όπως ισχυρίζεται ο πρόεδρος του Πατριωτικού Συνδέσμου κ. Αστέριος Χάμος, «τα μέλη του Πατριωτικού Συνδέσμου αποχωρούσαν ειρηνικά από το σημείο της πλατείας, όπου κινήθηκε εναντίον τους απειλητικά η ομάδα αγνώστων ατόμων, προκειμένου να αποφευχθεί μια σύγκρουση μαζί τους.
Κατά την αποχώρησή μας, μέλη της ομάδας που επιτέθηκε, έκλεψαν μία φωτογραφική μηχανή, c.d. και κουπόνια για την ενίσχυση του Συνδέσμου, που τα είχαμε αφήσει σε ένα παγκάκι».
Η ομάδα, που κινήθηκε κατά των μελών του Πατριωτικού Συνδέσμου, τράπηκε σε φυγή, όταν κινήθηκε προς το μέρος τους δύναμη της Αστυνομίας που εν τω μεταξύ είχε ειδοποιηθεί.
Εν συνεχεία, πραγματοποιήθηκε κανονικά η εκδήλωση του Πατριωτικού Συνδέσμου Λάρισας, κατά τη διάρκεια της οποίας ο κ. Χάμος, σε ομιλία του, κατήγγειλε «την προκλητική στάση της Τουρκίας απέναντι στην Ελλάδα, καθώς και τη στάση του ΝΑΤΟ», που όπως υποστήριξε: «θα έπρεπε να βοηθήσει την Ελλάδα», ενώ ζήτησε «την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών».
Να σημειωθεί ότι κατά τη λήξη της εκδήλωσης, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Ελληνα σμηναγού Γεώργιου Μπαλταδώρου, που έχασε τη ζωή του, όταν το Mιράζ 2000-5 στο οποίο ήταν κυβερνήτης κατέπεσε βορειοανατολικά της Σκύρου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass